Beauty #7 & Non Beauty Favourites #5

Favourites

Posljedicom godišnjeg odmora nekako nisam imala puno stvari za istaknuti kao favorite jer jednostavno se nisam željela obazirati na detalje, štoviše, ne znam da li sam imala na licu full makeup tokom kolovoza više od tri puta. Odmor treba iskoristiti maksimalno.

Kako sve skupa nema puno stvari, ovoga puta odlučila sam povezati kozmetičke i nekozmetičke favorite.

Biotherm Lierac

Nešto novo ili pak toliko dobro bila su upravo ova tri proizvoda koje sam zapravo koristila kao dnevnu/jutranju njegu lica. Lierac Luminescence serum sam recenzirala u ovom postu kao i Biotherm Dry Touch spf 30 u ovom postu.

Recenzija Biotherm Skin-Best seruma u kremi tek slijedi no samo ću vam natuknuti kako mi se jako dopada činjenica da se radi o proizvodu 2u1 te sa istim ja ne trebam (napokon) bazu/primer jer ovaj proizvod je savršen za površinske nepravilnosti.

Maybelline Rimmel L'Oreal Hourglass Etude House

Netom prije odlaska na godišnji stigla mi je Hourglass Ambient paleta koja je zaista sve što jednoj ženi treba a uz nju najčešće sam posezala za L’Oreal Paris Color Rich J Lo’s Nude ružem, Etude House olovkom za obrve te kombinacijom Maybelline Extreme Volum’ i Rimmel Lash Accelerator maskarama. Zaista i više no dovoljno makeup-a kada ste na godišnjem.

Asos Jewelry

Nisam puno nakita rotirala jer mi je i odjeća bila nekako jednolična ali bez sata nikuda (Asos) koji ide idealno uz prikazane narukvice od kojih je ova desno bila poklon od Jasmine (Make Up Arena) a ove lijevo sam kupila ja samo se zaista nikako ne mogu sjetiti gdje. Ogrlica je iz H&M iz sniženog asortimana.

T shirt Mango Dress

Odjeća mi je zaista bila jednolična no uživala sam u najviše u crnoj majici (Mango) koja je više za večernje varijante te majici sa printom koja može proći i kao dnevna i kao večernja jer je dio sa printom od laganog (ja mislim) satena i mislim da je kupljena prošle godine u Sarajevu. Haljinu sa cvjetnim printom kupila sam netom prije godišnjeg u nekom dućanu u Importanne centru a možete ju vidjeti klikom na ovaj link kako izgleda. Bila je idealna za ono malo sunčanih dana.

Paul&Bear Paul&Bear bag

Paul&Bear torba savršena za mene, mala, nosi se preko ramena, crna, kožna, sa zlatnim detaljima i u ova tri pretinca i dva manja stane pravo čudo toga. Detaljnije u skorašnjem nekozmetičkom new in postu sa torbama.

Vans

Nemojte me držati za riječ ali mislim da nikada više neću kupiti druge tenisice izuzev onih sa Vans potpisom – OMG kako je to udobno!? Jako udobne već od prvog nošenja, kupljena na sniženju jer je bio zadnji broj a k tome print mi je neodoljiv.

Za kraj vas ostavljam uz napomenu o Vichy Aqualia Thermal darivanju , jednim interesantnim člankom o četkama za čišćenje lica na kojemu sam surađivala sa portalom BudiIN (klik za link) te sa meni idealnim hitom za kraj ljeta!

Tagovi: , ,