LOTD #5

Moja koža je oduvijek bila zimi problematičnija no inače i nekako mi se čini da tada prolazi kroz sve moguće procese – bude i neprepoznatljivo dehidrirana a opet bude i masna a onda se na kratko smiri pa postaje mješovita. Učestalija je i pojava prištića i to onih bolnih potkožnih :/. Na tren užasno zateže i prhuta se a onda se opet doslovno preko noći situacija preokrene i imam toliko problema sa lučenjem viška sebuma kakvog nemam ni usred ljeta na +40 :/. Uglavnom, tokom zime puno više pridajem pažnje preparativi za razliku od dekorative koju za svakodnevne potrebe zaista svodim na minimum što ću vam danas i pokazati a sutra očekujte post o mojoj trenutnoj njezi kože lica ;).
Ukratko, neke “ozbiljnije” tekuće podloge trenutno zaobilazim u širokom krugu i u nekim danima preskočim tekuću podlogu u potpunosti a u nekima u kojima je prekrivanje određenih točaka zaista nužno posegnem za dobrim korektorom i toniranom kremom.

Od look-a koji danas objavljujem se ne odvajam danima već uz jednu jedinu iznimku da kada ne stignem jednostavno ne koristim umjetne trepavice već podebljam koji sloj maskare više.

Korišteni proizvodi za današnji look jesu sljedeći …

LICE
NYX Pore Filler
Estee Lauder BB krema – 01 light
Estee Lauder Double Wear Concealaer – 02 light medium
Maybelline Age Rewind Eraser Dark Circles – 120 light
Ben Nye Banana Powder
MAC Mineralize Skinfinsih Natural – Medium Plus
Kevyn Aucoin Highlighter – Candlelight
Golden Rose Terracotta Blush On – 06

OČI
Sephora Blinged Palette
Look by Bipa – 3 Bronze Gold
Ardell Medium Black (parcijalne trepavice)
Chanel Le Volume 30 Prune & Chanel Bronze Plate Top Coat maskare
Billion Dollar Brows Pencil

USNE
Rimmel Moisture Renew – 660 In Love With Ginger

Ivana
lp