Na kavi sa Anaviglam #21

na kavi sa anaviglam

Dragi čitatelji,

evo nas na drugoj kavici ove godine i moram reći da sam jako zadovoljna što se držim rasporeda objavljivanja kojega sam spomenula u prošloj kavici. Dakle, najavila sam da ću postati utorkom-četvrtkom-subotom i smatram da je to zaista dobar omjer objava za jedan beauty blog te se nadam da ste i vi kao čitatelji zadovoljni takvim rasporedom. Jedino imam malu dilemu oko vremena objavljivanja pa me zanima kada najčešće čitate općenito postove ili kada imate najviše vremena za čitanje na netu?

kava

U posljednjim postovima pisala sam vam o svojim prošlogodišnjim favoritima a ukoliko ste postove propustili klik na sljedeće naslove;

Njega tijela i kose

Njega lica

Make Up

Drugstore make up .

Bilo je tu i nekoliko nekozmetičkih favorita koje sam također odlučila podijeliti sa vama kroz današnju kavicu jer kako sam i najavila, ovaj beauty blog će se ove godine ozbiljnije uhvatiti i lifestyle tema.

Tokom 2014-te pročitala sam dosta zanimljivih i kvalitetnih knjiga no moram priznati da me Carlos Ruiz Zafon naprosto osvojio sa svojom trilogijom Sjena vjetra, Anđelova igra i Zatočenik neba. Ove tri knjige se zaista čitaju u jednom dahu. Također, moram biti poštena pa naglasiti da je Gonič zmajeva (Khaled Hosseini) ostavio poseban dojam na mene te da se nerijetko sjetim onog divnog citata “Za tebe tisuću puta”.

Knjige koje planiram pročitati u ovoj godini sastoje se od ulova sa Interliber-a 2014-e ali vjerujem da ću se kroz godinu počastiti sa još par dobrih naslova.

Interliber 2014

Također sam tokom 2014-te pogledala puno odličnih filmova i zaista ne mogu izdvojiti samo jedan pa ću istaknuti tek zadnji koji sam pogledala jer inače nisam fan ovakvoga žanra filmova ali ovaj je ostavio dojam na mene – The Purge: Anarchy. Mislim da ovaj film i nije baš za osjetljive osobe ali onda opet si mislim da ja ne znam većeg emotivca od sebe same a ja sam ga pogledala. Ipak moram naglasiti da svakako prije odabira pogledajte najavu, barem da ja budem mirnija da vas nije uzrujao.

Seriju Homeland odgledala sam u roku tjedan dana osim što iz nekog razloga ne mogu pogledati zadnju epizodu četvrte sezone što je zapravo ključno da zaključim tu seriju, ali strpljen spašen. U svakom slučaju, možda je prva sezona premonotona naspram druge sezone i možda se u naletima u drugoj sezoni pogubi smisao ali zato treća i četvrta sezona rasturaju pa s pravom mogu reći da je ovo bila moja najdraža seriju u 2014-oj.

U vožnji bi najčešće slušala radio Antenu i Enter a definitivno najdraža pjesma je bila i još sam uvijek ovisna o istoj – Prayer In C (Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz).

tv

Starke su kao i svake godine bile najnošeniji komad obuće a za odjeću bi rekla da je to Zarina smeđa kožna jakna koja je idealna za svaku priliku te je baš neki nazovimo moj đir. Najdraži sat bio je obožavani MK sat u srebrno zlatnoj varijanti a najnošenija torba definitivno Pull and Bear.

convers starke

L’Occitane Néroli & Orchidée svijeća me oduševila kao i čaj od marcipana a iz nekog čudnog razloga postala sam ovisna o gumenim bombonima koji su mi postali draži i od same kraljice čokolade.

Zara je bila moja omiljena destinacija za odjeću/obuću kao i ASOS u online varijanti. Ikea je bila najdraža destinacija za kupovinu sitnica za kućanstvo a Feelunique za kozmetiku. Otkrila sam također i da sam jako slaba na deke, pidžame, čarape, papuče i slične neodoljive sitnice na koje sam se navukla u Oysho dućanu.

Ikea

Ukratko, ovo su bili neki moji random favoriti tokom 2014-te godine i sada sam zaista spremna zaključati 2014-tu po pitanju bloga ali uvijek mi je drago znati što je vas veselilo u 2014-oj!?

U nastavku postanja kroz siječanj očekuje vas dosta new in postova jer zapravo sam maksimalno iskoristila rasprodaje, dobila puno poklona, sama si skinula neke proizvode sa WL i tako se zapravo toga nakupilo a ja postove sa novitetima nisam objavljivala.

Nadam se da vam neću biti dosadna i naporna sa novitetima kroz ovaj prvi mjesec ali nekako želim riješiti te zaostatke pa krenuti sa konkretnim temama.

Ukoliko imate nekih želja i sugestija vezanih uz blog slobodno ih ostavite u komentarima a ja vas sve do sljedećeg tipkanja srdačno pozdravljam!