Golden Rose – Bronzing Terra Powder 102 & 103

Kategorije: Bronzer, Golden Rose, Makeup

Golden Rose brand je moje definitivno otkriće za prošlu godinu u kozmetičkom svijetu i zaista imam samo riječi hvale za taj brand. Neću ulaziti u to da li može parirati nekim HE brandovima jer po meni svako zašto ima svoje zato i zaista ne želim ulazite u takve priče.

Mnogi ovom brandu zamjere ambalažu no kratko i jasno – koliko para toliko i muzike, bitnije je da dobijete kvalitetan proizvod koji će vam u potpunosti odgovarati a u krajnjoj liniji s obzirom na pristupačnost cijene zaista ne možete očekivati luksuzno pakiranje.

Danas ću vas upoznati sa meni dva draga bronzera iz Bronzing Terra linije u nijansama 102 (lijevo) i 103 (desno).

Neka vas ne zavara kako je lijevi u potpunosti novi i nekorišten, naime, GR ima trenutno akciju 50% nekih svojih proizvoda jer nemaju svoju kutiju te sam ja tako kupila jedan pa sada on puno ljepše izgleda od desnog bronzera, inače, obje nijanse imam još od prošlog ljeta ;).

Nijansu 103 obožavam jer se sjajno stopi s mojim tenom (naročito ljeti) i iako vam sada možda prolazi kroz glavu “pa to je narančasto” zaista na licu nije, samo ga je potrebno pravilno dozirati.

Redovna cijena svakog bronzera je oko 60-70kn a na popustu od 50% (koji još traje na dio asortimana bez kutije) cijena iznosi oko 30ak kuna što je itekako isplativo za količinu od 17 grama s napomenom da je bronzer iznimno pigmentiran te da ga je dovoljna zaista minimalna količina.

Ovi bronzeri se ne truse i jako se lijepo blendaju samo opet ponavljam, pigmentacija je izvanredna i zaista ih treba lijepo postepeno nanositi da ne pretjerate a i to vam govori da je intenzitet nijansiranja nadogradiv te da će ovi bronzeri svakako odgovarati što svjetlijem što tamnijem tenu.
Oba bronzera su mat što im kod mene ide posebno u korist.
Postojani su do skidanja šminke pa čak i ljeti na mojoj masnoj koži lica.
Sam proizvod kao što vidite na sebi ima prepoznatljiv i zanimljiv reljef te ukazuje na SPF 15.

Kako nikada nisam imala neugodnu reakciju na GR proizvode nisam imala ni na ove bronzere, imam samo riječi hvale za iste te vam predlažem da svakako svratite do obližnjeg GR dućana i zavirite u košaricu s popustom mada je i cijena bez popusta svakako opravdana.
Ukoliko tražite dobar mat bronzer ovo je proizvod za vas !
Da li ste isprobali ili tek planirate, koje GR proizvode volite ?
Ivana
lp