Aussie – Miracle Moist linija

Kategorije: Aussie, Kosa

Kako već neko vrijeme koristim Aussie proizvode došlo je vrijeme i za recenziju istih.

Aussie brend je novost na našem tržištu no ne i u ostatku svijeta. Imala sam sreće pa sam Aussie proizvode već prije isprobala, naime kako sam radila sa Amerikancima otkrila sam i njihovu ovisnost o ovim mirišljavim divotama za kosu :D.

Više o proizvodima koji su dostupni na našem tržištu možete pročitati u ovom postu kao i njihov kraći opis te cijene. Proizvodi su dostupni u dm-ovim poslovnicama.

Linija koja mi je ustupljena na testiranje je ujedno i najprodavanija linija – Miracle Moist.

Radi se o liniji za suhu i oštećenu kosu s australskim uljem makadamije te nam nudi tri proizvoda – šampon, regenerator i masku odnosno 3minutni tretman za kosu.

Sva tri proizvoda božanstveno mirišu i taj miris traje i traje satima na kosi i to je prvo što ćete primjetiti pri prvom korištenju ovih proizvoda.

Šampon je iznimno ugodan i jako lijepo pjeni. Kosa je nakon njega mirišljava, podatna i nahranjena. Moji vrhovi su inaće dosta suhi od poglanja a na kraju krajeva i svakodnevnog feniranja i usprkos činjenici da ih šišam svaka dva mjeseca jednostavno traže dodatnu njegu. Ovaj šampon ih jako lijepo nahrani i vrhovi izgledaju iznimno njegovano i zaglađeno. Iako imam tanku i masnu kosu ovaj šampon ju dodatno ne otežava već upravo suprotno, daje joj lepršavost i podatnost te uz feniranje sa nekom većom odnosno širom četkom dobivam i željeni volumen bez problema.

Šampon dolazi u praktičnom pakiranju od 300ml po cijeni od 49,90kn.

Obično nisam sklona regeneratorima upravo iz razloga jer mi rijetko koji odgovara zbog moje tanke kose sklone maščenju. Ovaj regenerator mi itekako odgovara no istaknula bih prvo način na koji ja koristim SVAKI regenerator.

Naime, kako mi kosa većinu regeneratora ne podnosi jer ju oni dodatno otežavaju i jednostavno krajnji efekat ne bude za mene zadovoljavajući, došla sam do idealne ravnoteže šampona-regeneratora-moje kose koja traži volumen.

Dakle, proces je sljedeći …

1 – prvo šamponiranje
2 – ispiranje prvog šamponiranja
3 – drugo šamponiranje
4 – ispiranje drugog šamponiranja
5 – nanošenje regeratora utrljavanje pa češljanje kose da taj regenerator zaista prođe kroz svaku vlas te dok je regenerator na kosi još uvijek ponovno treće šamponiranje
6 – ispiranje regeneratora i šampona

*uz napomenu ako kosa nije jako prljava odnosno masna, izbacim drugo samostalno šamponiranje, odnosno nakon prvog odmah nanosim regenerator pa šampon.

Osobno sam zaista zadovoljna ovakvom rutinom jer mi je tako kosa najpodatnija i možda što je još bitno za napomenuti otkrila sam da joj najbolje odgovara mlada voda koja više vuće na hladnu vodu … sve skupa nevezano za ovu recenziju jer ja ovako nanosim SVAKI regenerator, ako ste voljne probajte pa javite dojmove ;).

Dakle, sviđa mi se ovaj regenerator prvenstveno jer dodatno ne otežava kosu, nadalje, njeguje je te se ponovo vračam na svoje suhe vrhove koje ovaj regenerator iznimno lijepo nahrani i zagladi. Kosa ostaje podatna, mirišljava i zdrava. Isto tako napomenut ću da se ti moji suhi vrhovi inaće znaju jako petljati ali nakon ovog regeneratora primjetila sam da se to sve rijeđe dešava.

Regenerator dolazi također u praktičnom pakiranju od 250ml po cijeni od 49,90kn.

Kako se recenzija bliži kraju došli smo i do najzanimljivijeg proizvoda – 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner.

Radi se o trominutnom tretmanu za kosu koji istu zaglađuje i njeguje i izvana i iznutra. Mene naročito dojmi jer su mu zaista dovoljne tri minute da iznimno nahrani kosu i izvana i iznutra te da taj isti efekat potraje a ne da kosa kroz dva dana ponovo postane beživotna. Moram priznati da nekada ostavim ovaj tretman i duže na kosi, otprilike 10min no efekat je jednak onomu od 3min tako da zaista nema potrebe za time. Nakon ovog tretmanu kosu samo provučem par puta kroz četku šireg promjera i kosa ostaje mirišljava, lepržava, zdrava i sjajna tokom čitavog dana … baš kao da ste izašli iz frizerskog salona. Koristim tretman jednom tjedno i mislim da je to sasvim dovoljno za moju tanku ali dugu kosu.

Tretman dolazi u zanimljivoj ambalaži koja nema poklopca 😀 od 250ml po cijeni od 59,90kn.

Svakako mi je drago da je Aussie došao i do nas  da uživamo u mirišljavoj i zdravoj kosi te svakako planiram isprobati još i liniju za volumen, liniju za dugu kosu te naravno i idealnu za ljeto (kada češće perem kosu) liniju za svakodnevno pranje kose.

Da li ste isprobale koji Aussie proizvod … dojmovi??

lp

*P&G uzorak