Nekozmetički New In #13

Odlučila sam sezonu new in postova otvoriti sa jednim nekozmetičkim new in postom … naime, jednostavno ne mogu a da ne izdržim da se i kroz post ne podijelim svoje veselje sa par stvarčica koje sam zaista jako željela i koje su napokon moje a neke su jednostavno neodoljive ili trenutna opsesija :/ … uglavnom, da ne duljim – našlo se tu svega 😉 …

Canon Eos 650D sa objektivima 18-55mm i 75-300mm …. meni osobno je fotografija prekrasan način izražavanja i drago mi je da kroz blog imam tu mogućnost da se pokažem na djelu. Dosada nisam imala neki poseban fotoaparat ali snalazila sam se. Tokom godine sam odvajala za ovaj predivan set te se napokon odlučila počastiti i sada zaista uživam u svakoj sekundi koju provedem uz ovaj aparat. Nisam još otkrila sve ono što on nudi ali polako 😉 kroz narednu godinu će valjda biti napretka ;/.
Naravno da se tu morala ubaciti i “dodatna oprema” poput torbe i stativa 😉 .
Ovaj ljepotan je novitet u mojoj zaista bogatoj kolekciji satova. Ne znam da li ste to znali o meni i da li je uopće bitno ali ja zaista obožavam satove i kako skupljam kozmetiku tako valjda skupljam i njih uz jednu malu iznimku a ta je da je to ipak nešto skuplji “sport” no svi imamo valjda neke svoje slabosti.
Moj se kozmetički kutak također ponovio i to sa ovom prekrasnom rasvjetom zbog koje sam specijalno potegla do Ikee a vrijedi i više od toga ;).
Moja nova opsesija su svijeće i svijećnjaci :/ … mislim, voljela sam ja svijeće i do sada te su mi bile jako interesantne ali nikada baš u ovoj mjeri. Usprkos tome što sam očarana istima nekako sam zaista škrta po tom segmentu pa onda isprobavam razne jeftinije ili jednostavno pristupačnije varijante dok ne nađem onu savršenu.
Bio je ovo napad na Living.
Neodoljivi svijećnjaci koji su kasnije iznova upotrebljivi i miris svijeće je fenomenalan dok se ne upali jer kada se upali ishlapi :/ … doduše ja u tom slučaju uvijek dodam par kapi nekog eteričnog ulja koje odradi svoj posao i ipak to na kraju bude mirisna svijeća ;).
Neodoljiv svijećnjak za male lučice koji je jako impresivan kada gori svijeća u pozadini ali i ovako ima svojih čari.
Ova svijeća još stoji neisprobana ali svakako kao takva miriši već danima … velike nade polažem u nju ;).
Staklenka na sniženju koja mi trenutno služi za testere od parfema.
Također još uvijek neupotrebljena ali kao takva miriiiiiši da svaki puta osjetim želju za čokoladom kada prođem uz nju.
Šetnjom kroz Ikeu naletjela sam na neke svijeće sa njihovim potpisom koje su bile svega par eura (mala 3eura a velika 5eura) … sada mi je žao jer nisam uzela još koju jer kako divno mirišu dok nisu upaljene još ljepše mirišu kada gore 😀 . Oduševljena sam.
Muller je ove godine imao krasan izbor blagdanskih ukrasa a ovo je jedan od njih no isti će se koristiti i nakon blagdana jer meni se uklapa u prostor a i svijeća unutar njega je famozna dok gori.
Prvi poklon koji sam dobila ove godine bio je DIY projekt sa malo začina i suhog voća u šećeru te pokoji keksić – neprocijenjivo a fino :D.
Nešto manje kreativan ali jednako drag i ukusan još jedan DIY poklon.
U blagdanskom se duhu našla i jedna dosljedna atmosferi piđama sa blagdanskim motivima.
Isto tako dva mekana jastuka i pretopla deka bili su krasno društvo kroz blagdane.
Naušnice koje sam ulovila za svega 8kn sam nosila konstantno – a kako i ne bi 😀 ?!
Naušnice sam kupila u Kik diskontu kao i ovu sasvim malu tacnu koja se veličinom savršeno uklopila na mom radnom stolu za pecivo i kavu ili čajnik i šalicu za čaj.
Nova grabilica za med.
Preukusan pekmez od nara i prefine datulje.
Close up.
Zima vrišti MARSHMALLOWS aaaaaaaaaa !!!!
Za kraj posta a početak godine tu su i dva nova neodoljiva rokovnika ;).
Vaš nekozmetički shopping u posljednje vrijeme … ??

ps-ovo će biti tjedan new in postova jer ih se skupilo nekoliko 😉

lp 
 
Ivana