Sitnice za kućanstvo – New In #48

sitnice za kućanstvo homewear

Iako se nadam da nisam nešta izostavila od noviteta za kućanstvo sigurna sam da ipak jesam, jednostavno su to proizvodi koji idu odmah u upotrebu i ja jednostavno zanemarim slikanje istih. U svakom slučaju, ove novitete koje vam donosim danas uredno svakodnevno koristim pa  mi je drago da baš njih nisam izostavila.

Klikom na svaki podcrtani naziv proizvoda dolazite na stranicu sa detaljima o proizvodu a za sve ostale proizvode za koje link nisam pronašla slobodno ostavite upit u komentairima.

mirisni vosak Yankee Candles Mint candles Kringle svijeće

Upravo je u tijeku akcija na pojedine svijeće na web shopu Miris prirode te u dućanu Candle Land pa sam se počastila nekim meni dragim svijećama od kojih su mi Kringle i Village svijeće potpuna novost a kako sam izuzetno oduševljena njima mislim da ovo nije zadnji puta da vam pišem o njima na svom blogu.

Ikea ugođaj Ikea svijeća miris ukras

Sinnlig svijeća je meni najdraža svijeća iz Ikea ponude. Volim jednostavnost i postojanost mirisa ove svijeće i uvijek kupim nekoliko komada pri svakoj posjeti Ikei.

Uz svijeću, na gornjoj fotografiji se nalazi i posuda za svijeću koju imam u dvije različite veličine i zaista mi dobro dođe i za svijeće i kao ukras – Ideal 43×11 (sa slike) i Ideal 25×25.

Također, tu su i mirisom i izgledom neodoljivi Dofta potpourri koji zaista efektno izgledaju.

Ikea svijeća

Moram priznati da sam ponovila kupovinu i Lugga svijeće i to u velikom pakiranju jer ima i manje. Sviđa mi se puderasti miris koji je se ugodno širi prostorijama stana i super mi je činjenica da se posuda nakon što svijeća izgori do kraja može i dalje koristiti zajedno sa poklopcem.

Ikea svjećnjaci

Nisam ni ja odoljela ovim zgodnim detaljima za kojima su zapravo gotovo svi poludjeli. Kupila sam nekoliko Skurar tanjura i Skurar posuda, Fortjust držač za svijeću i neodoljive Flest držače za lučice.

Ikea tanjur ukras Ikea prostor

Skurar linija mi je bila posebno zanimljiva zbog toga što je i više no pomogla u organizaciji mog make up kutka.

Ikea tanjuri

Serija Dinera mi se jako svidjela i kupila sam si novi servis u mat smeđoj boji ali iz te serije ostali su samo tek neki komadi koje možete pogledati klikom na ovaj link. Uz plitki i duboki tanjur te zdjelicu, odabrala sam i čaše u smeđoj boji koje također ne mogu naći da vam linkam.

Kako bi zaokružila kopletnu priču ovih zemljanih tonova u kuhinji, odabrala sam Upplagg podmetač, Marit nadstolnjak te Marit podmetače.

Ikea tava

Prolazeći kroz odjel kuhinjskih pomagala nisam mogla odoljeti Favorit dubokoj tavi sa poklopcem koja itekako služi svrsi a kupila sam i jednu manju tavu Kavalkad da se nađe pri ruci za brzinsko spremanje jela jer nekada čovjek u brzini jednostavno dovoljno ne pazi a ja zaista nikako ne bi željela da se moj set Tefalovih tava ošteti.

Ikea posude za ostavu

Obožavam Korken seriju staklenki i mislim da ih sada već imam oko 20ak u upotrebi. U staklenkama držim žitarice, brašno, sol, kavu, čaj, začine, tjesteninu itd.

S početka fotografije na lijevoj strani možete vidjeti jednu staklenku u kojoj je nekada bila prethodno spomenuta svijeća Lugga, čisto da zaista vidite koliko je svijeća isplativa a još uz to lijepo miriši dok gori.

Također, 365+ Ihardig mlinac je za svaku preporuku te sam i njih nadokupovala.

Nisam slikala ali moram spomenuti, Ikea u svojoj ponudi ima i odlične plastične vrećice na zip koje svakako vrijedi škicnutu – Istad, odličan omjer cijene i kvalitete.

Ikea staklo

Arv Brollop etažer sa poklopcem naš je doslovno najslađi detalj u stanu jer se ispod njega uvijek nađu zanimljive slastice i mislim da ga svi podjednako obožavamo.

Ikea čajnik šalica

Uz slastice naravno da najbolje ide topli čaj pa se tu našao i odličan Riklig stakleni čajnik za 1,5l čaja i Jamnt šalica u koju sam se toliko zaljubila da sam uz svoju jednu kupila još 5 komada.

Ikea posteljina

Ikea posteljina je također nešto što mi se jako dopada pa nisam odoljela niti Vinter 2014 posteljini u sivo crvenoj kombinaciji.

čaj

U Emmezeti sam pronašla odlične posude za spremanje čaja koje koštaju oko 30ak kuna (2kn više/manje).

rokovnik 2015

Narodne novine imale su odličnu dimenziju rokovnika koja je meni za posao nužan ali je bitno da stane u manju torbu. Uz rokovnik ubacila sam i set sa olovkom i otvarač za pisma.

Bipa deka

U Bipi sam kupila najtopliju i najmekaniju deku ikada u koju sam se toliko sebično zaljubila da je doslovno nikome ne dam da ju koristi, jednostavno je kao jedan veliki mekani medo.

iHerb

Do mene je putovao jedan paket sa iHerba gotovo dva mjeseca i imam tople preporuke za sve sa slike, naročito balzam za usne.

spomenar foto album

Za kraj sam ostavila jedan poklon koji sam dobila od jedne prijateljice za Božić. Naime, na poklon sam dobila foto album i zapravo sam se iznenadila kako sam prestala izrađivati slike te se uopće ne mogu niti sjetiti kada sam posljednji puta izradila ijednu sliku. Uglavnom, baš sam u tom periodu naletjela na jedan post u kojem blogerica priča o spomenaru koji je izrađivala kroz 2014tu godinu i meni se ideja jako svidjela te sam je odlučila primjeniti na ovom poklonjenom albumu. Zasada vidim da se trudim oko njega i nadam se da ću vam za godinu dana sa ponosom moći reći kako sam bila vrijedna do kraja.

To bi bilo sve i sa ovim postom mogu slobodno reći da su to bili svi new in postove koje sam zaista predugo pripremala. Naime, ukoliko ste preskočili jedan od prethodnih new in postova, klikom na link možete vidjeti moje odjevne novitete, kozmetičke novitete koji su podjeljeni na prvi i drugi dio i divan poklon koji sam dobila od mame.

Da li vam je nešto zapelo za oko ili se i sami imate pohvaliti sa nekim novitetima ovog tipa, spremna sam za zapisivanje?!