La Roche-Posay “HYDRAPHASE Intense Serum”

Moja izvana masna a iznutra dehidrirana koža je preživjela ljeto uz ovaj fantastičan serum od LRP-a.

 Dakle, odličan serum namjenjen svakom tipu kože u svrhu hidratacije…obavlja svoj posao i više od očekivanoga.

 Koristila sam ga tokom cijelog ljeta ujutro i navečer nakon tonika/losiona i prije kreme i mislim da mi je ovo definitivno najbolji LRP proizvod.

 Kako mi je koža iznutra zaista iznimno dehidrirana bojala sam se da će dehidracija tokom ljeta biti samo još intenzivnija jer naravno da je tu utjecaj sunca kao i agresivniji proizvodi za lice sa namjenom regulacije suvišnog sebuma. U ljekarni su mi preporučili ovaj serum koji sam kupila ponovo po završetku ljeta.

Lagane je vodenaste teksture i zaista ga malo treba jer se lijepo i lagano razmazuje, ja sam pakiranje od 30ml potrošila za dva mjeseca a koristila sam ga svakodnevno dva puta.

Nema osjećaja zatezanja jer odmah po nanošenju osjetite olakšanje tj da je koža iznutra hidratizirana a serum je dovoljno lagan i jako brzo upija da odmah nakon nanošenja možete nanjeti i svoju kremu. Koristila sam navečer najčešće Vichy Normaderm noćnu kremu koja je namjenjena problematičnoj koži i lagano isušuje iznutra no u kombinaciji s ovim serumom taj se problem nije javio. Ne stvara iritacije niti čepi pore. Koristila sam ga čak i neposredno prije izlaska na sunce i nije bilo negativnih nuspojava. Kako ja imam masnu kožu i u 27-oj sam preporučila sam ga i mami koja je dakle u zrelijim godinama i sklona je crvenilu te ima normalni do suhi tip kože i oduševila se i ona, dakle, zaista odgovara svakom.

Ako tražite intenzivnu hidrataciju apsolutno nećete požaliti ako se odlučite za ovaj serum kojega bi apsolutno svakome preporučila.

Da li ste isprobali ovaj serum ili ste našli neki bolji serum namjenjen intenzivnoj hidrataciji?

lp