Estee Lauder Advanced Night Repair Serum

Ukoliko bi morala izabrati najbolji isprobani proizvod u segmentu preparative onda bi to bio ovaj ANR serum. Ovo je definitivno moj HG proizvod i apsolutno ću odmah u startu naglasiti da se svaka žena godišnje jedanput mora počastiti sa ovakvim proizvodom.

Moja je koža mješovita do masna te dehidrirana iznutra. Polako se počinju nazirati nešto malo “kokretnije” linije (jer prebolno je zvati ih borama) te sam nakon ljeta primjetila i pigmentacijske promjene. Uglavnom, da li sve to dolazi prirodnim slijedom ili potpomaže i utjecaj svakodnevnevnice je trenutno zaista nebitno no bitno je pronaći proizvod koji pomaže koži u tim problemima.

Ovaj serum koristim svaku večer od kraja ljeta i sada sam na polovici bočice od 50ml što meni osobno opravdava cijenu od 800kn.

Pet kapljica ovog čudesnog seruma dovoljno je da moju kožu intenzivno obnavlja iz noći u noć.
Moja koža je nahranjena i hidratizirana iznutra, elastična i gipka, nježna i glatka na površini, apsolutno zdrava u svakom pogledu. Povremena diskoloracija manje je vidljiva a i sve manje prisutna.

Dakle, nanosi se pumpicom koja dolazi u pakiranju isključivo uvečer nakon čišćenja lica i prije nanošenja kreme.

Serum je sam po sebi vodenaste teksture koja je lako razmaziva po licu te brzo upija u kožu. Lagani miris je tek prisutan a i brzo hlapi.

Efekat je vidljiv sam po sebi kroz samo par dana i mislim da nikada nisam bila više zadovoljna svoj kožom i njenom otpornošću na štetne čimbenike do zadnjih par mjeseci.

Apsolutna topla preporuka, usprkos visini cijene ovog proizvoda zaista smatram da je ovo vrijedna investicija i da će vam koža biti iznimno zahvalna.

Koji je vaš HG serum za lice?

lp