… na kavi sa Anaviglam … #9

Startamo sa današnjom kavicom od kraja darivanja te objavom tko je osvojio nagradu i tko se mora javiti u narednih 48h – Ivana Mišetić 😉 … čestitke.
Nadalje, nemojte biti žalosni ako niste odabrana sretnica jer uskoro idemo sa darivanjem samo za FB pa  okušajte svoju sreću ponovo. ;D
Kao što možda već znate, jučer se održavao drugi po redu Beauty Blog Day i malo smo se mi blogeri podružili 😀 no moram spomenuti i “after party” druženje sa Beauty Blogette, Melody of Beauty, Little Happy Heaven, Maybe’s New Start te blaženog među ženama BL’eauOG … dakle, riječko/zagrebačko druženje. 
*obavezno klik na spomenute blogove ako ih već i sami niste otkrili* ;D
Uz dakle ugodno druženje s blogerima podružili smo se i sa predstavnicima zanimljivih brandova poput L’Oreal Professionnel, Kerastase, Nivea, Bibaza, Vichy, L’Oreal Paris itd … .
Kako ćete o BBD još čitati zasada ćemo se prebaciti na neke druge novosti, poput činjenice da je kozmetika sa H&M potpisom stigla na police u Arena centru (Zgb) a cijene su jako pristupačne i otprilike se sve kreću od 30-40kn ;).
Također u H&M dućanima traje akcija nakita po 7kn pa mislim da si svatko može naći nešto za sebe a napominjem da su stigli i neki novi zanimljivi komadi koje vrijedi pogledati.
Uz nakit i nešto make up-a ponovila sam se i korekcijom obrva (japanska metoda o kojoj sam vam pisala u ovom postu) .
Iako nisam fan azijske kuhinje možda je to bilo zato jer nikada nisam naišla na odličan restoran :/ … nisam ni sada naišla na restoran ali sam naišla na odličnu dostavu/catering iste … svakako obratite pažnju na Maksimirskog Zmaja 😀 jer hrana je odlična.
Za kraj ću vam otkriti da testiram Vichy Detox noćnu kremu iz linije Normaderm koja će se naći na policama tokom travnja a moje dojmove ćete moći pročitati na vrijeme da otkrijete malo više o njoj ;).
Kozmetičko oduševljenje za ovaj tjedan je svakako novi roll on s Biotherm potpisom koji svakako pogledajte u prolazu jer za mene je postao spas ;).
Ivana 
lp