Zaful Haul | Jesen u mom ormaru

Moj svakodnevni outfit bazira se na jednostavnim komadima koje mogu nositi u svakoj prilici, stoga uvijek kada odabirem nove modne krpice vodim se upravo time. U današnjem postu odlučila sam se izdvojiti četiri nova komada u mom ormaru koji bi ujedno izdvojila kao svoj jesenski ‘must-have’ odabir. 

Jesen volim iz više razloga a kao jedan od razloga upravo je moda. Volim boje u kojima dolaze jesenski odjevni komadi, volim razne jesenke modne dodatke i zapravo mi se najviše sviđa slojevito odijevanje. Nedavno sam naručila četiri nova komada sa web shopa Zaful a o njima možete saznati više u nastavku posta.

1-zaful-anaviglam

Vesta sa detaljem vezanja i rukavima koji idu u zvono, s prednje strane je nešto kraća a sa stražnje malo produžena a kako dolazi u jednoj univerzalnoj veličini valja povesti računa o mjerama na stranici. Sviđa mi se materijal koji je tanji ali opet je za jesen dovoljno topao. Ispod ove veste uvijek nosim majicu i zapravo to tada izgleda kao da je komplet.

4-zaful-anaviglam

Lace Up V Neck Long Sleeve Sweater

Šal većih dimenzija me podsjeća na Zarine šalove koje ja obožavam ali isti su dosta skuplji od ovoga, stoga sam se razveselila činjenicom kako je upravo ovaj sa Zaful stranice savršena alternativa. Dovoljno je veliki da se možete sa njim čak i pokriti, stoga nema straha od vjetra kada se umotate u njega a isto tako pohvalila bi i topao a nježan materijal.

5-zaful-anaviglam

Big Houndstooth Fringed Shawl Scarf

Inače nisam fan kopija razvikanih i skupih torbica ali ova mi se jako svidjela pa sam joj odlučila dati šansu i nije mi žao. Iako je ova torbica došla zaštićena i zapakirana u svoju vrećicu, imala je neugodan miris no isti sam riješila tako što sam ju pošpricala sa mirisom za prostor i ostavila na zraku 2 do 3 dana. Obožavam ovu torbicu jer iako je dosta mala unutra ima tri pretinca u koja stane puno stvari. Svidio mi se također sam materijal torbice koji se lako održava.

2-zaful-anaviglam

Magnetic Closure Chain Metal Ring Shoulder Bag

Na nakit sam jako slaba, posebno na ogrlice u ovom hladnijem periodu jer mislim da su savršen dodatak na vestama, posebno ako ste vjerni onim jednobojnim i tamnima kao i ja. Ogrlicu sa detaljima mramora sam jednostavno ‘morala’ imati čim sam ju ugledala. Smatram da je mogu iskombinirati skoro na svaki outfit i zaista mi se sviđa koliko je jednostavna a opet jako zanimljiva.

3-zaful-anaviglam

Geometric Synthetic Stone Pendant Necklace

Na linkovima u nastavku možete pronaći više detalja o navedenim komadima, poput cijena i mjera, a kako Zaful priprema mega rasprodaju ostavljam vam i ovaj link na kojem možete pronaći više informacija, zašto ne biste ulovili nešto što vam se sviđa po povoljnijoj cijeni

Web shop Zaful – LINK

BLACK FRIDAY Mega Sale – LINK

Lace Up V Neck Long Sleeve vesta – LINK

Big Houndstooth šal – LINK

Magnetic Closure Chain Metal Ring torbica – LINK

Geometric Synthetic Stone Pendant ogrlica – LINK

zaful-anaviglam