Nekozmetički New In #18

U posljednje vrijeme sam skupila par novih nekozmetičkih sitnica koje vam donosim u današnjem postu.
Neke ste vidjeli na Instagramu ali vrijedilo ih je danas reprizirati.
Living je u siječnju imao 30% popusta na koji ja nisam ostala imuna pa sam kupila naravno dva svijećnjaka i dvije svijeće ali i zgodnu posudu od bambusa za grickalice.
Kako sam u šetnji Arenom zbog Livinga nabasala i na sličan dućan Home Sweet Home, i tamo sam kupila par sitnica poput još jedne posude za grickalice samo ovaj puta staklene te krasan čajnik i tri neodoljive šalice.
Na povratku iz Home Sweet Home dućana ponovo sam zastala u Livingu jer mi je palo na pamet da mi treba jedan zidni sat a slike su samo bile zgodne kao popratni sadržaj.

Tog dana se kupovina raznih sitnica baš razvijala u punom jeku te sam kupila i dvije knjige Cesara Millana i progutala obje u roku od tri dana, zaista zanimljiv pristup i sve što možda nisam shvaćala kroz njegove emisije sada sam pohvatala ;).

Za kraj dana pale su i ove LE svijeće iz dm-a jer meni su odlične, nisu preintenzivne a opet nisu ni neprimjetne – idealno čokoladne … i da, koliko ih je bilo na polici toliko sam ih ja i uzela ;D.

Najviše sam imala upita na Instagramu za ove tenisice koje su kupljene u Guess-ovom dućanu u Grazu ali nisu bile jedine koje sam kupila tokom siječnja ;).
Uz prethodne Guess tenisice kupila sam i jedne Starke također u Grazu samo u Humanicu ali ni tu nije kraj ;).
Kraj je bio sa ovim “no name” tenisicama 😀 jer ja naime obožavam tenisice i vjerujte mi da je brojka koliko točno pari posjedujem itekako ozbiljna. Naime, mogu ih nositi na poslu, volim ih nositi privatno, ne patim na marke i imam svoju neku granicu do koje idem ali bez obzira koštale one 1000kn ili 50kn ja ću ih jednako obožavati ;).
Iako nemam običaj objavljivat ovoliko noviteta što se tiče odjeće/obuće ovom sam se Zarinom jaknom (LINK) morala pohvaliti … moje fotografije baš i nisu dovoljno reprezentativne za nju ali jednostavno mi nedostaje iskustva u tom segmentu slikanja valjda :/, uglavnom, tu je link ako je želite malo bolje promotriti ;).
Jakna je prvenstveno savršena jer od jedne možete dobiti tri varijante :D.
Naime, unutar jakne nalazi se krzno koje se po potrebi može skidati pa jakna ima prolaz kako za zimu tako i za jesen/proljeće.
Kapuljača se također može skinuti i to možete skinuti dio sa krznom a ostaviti platno, obrnuto ili skinuti sve skupa.
Moram priznati da ja obožavam ovaj tip duže jakne a kožni rukavi su me jednostavno oborili s nogu … obožavam ovu jaku, obožavam :D.
Ovaj ladičar iz Emmezete sam vam već pokazala na Instagramu i jako vam se svidio a i meni samoj, jednako koliko se dobro uklopio u moj make up kutak i sada u njemu uvijek držim satove i nakit koji najčešće nosim da mi bude pri ruci pri spremanju.
Stigao mi je i moj daljinac za fotoaparat u koji se svi kunu da uvelike olakšava posao i jedva čekam da ga isprobam ;).
Kako sam kupila za novi fotoaparat veliku torbu da sve u nju stane nisam ni razmišljala šta ću kada ću trebati aparat nositi sa sobom pa sam usputno kupila i ovu torbicu u koju stane aparat i jedan objektiv.
Kako mi prethodna torbica za aparat nije bila niti malo lijepa (mada je jako praktična za put) na ebay-u sam našla ovu torbicu koja mi se svidjela pa rekoh da riskiram i moram priznati da sam zadovoljna – nije san snova ali je bolja od prethodne.
Pozitivna je stvar što ja nikada nemam puno stvari u torbici i pobornik sam malih torbica pa u ovu stane i aparat sa objektivom te meni potrebne sitnice ;D.
Za sami kraj sam ostavila stvar koji sam najviše trebala i koja je spas za svakog blogera – prijenosni HD, oh koje olakšanje.
To bi bilo to od mojih nekozmetičkih noviteta, sviđa li vam se štogod ili vas posebno zanima ?
lp
Ivana