BRAUN SILK-EXPERT 3 IPL

BRAUN SILK-EXPERT IPL
DJELUJE. A REZULTATI TRAJU. OTKRIJTE IPL UREĐAJ KOJI SE PRILAGOĐAVA VAŠOJ KOŽI.
Značajno manje vidljivih dlačica – čak i 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana.

Nakon što je Braun prošle godine lansirao novu liniju Braun Silk-expert 5 IPL uređaja od nedavno je na našem tržištu dostupan i NOVI Braun Silk-expert 3 IPL koji sigurno i učinkovito trajno uklanja vidljive dlačice, s lica i tijela u udobnosti vlastitog doma. Braun Silk expert IPL (Intense Pulsed light tehnologija) djeluje ispod površine kože ciljajući melanin u folikulama kako bi se prekinuo ciklus ponovnog izrastanja dlačica. Kontinuiranom, redovitom uporabom pomaže spriječiti dopiranje neželjenih dlačica do površine kože.

Braun Silk-expert 3 – pametan odabir.
Baziran na istoj tehnologiji kao i Braun Silk-expert 5 IPL uređaj, s već poznatim jedinstvenim senzorom Senso Adapt™ i Braun Silk-expert 3 IPL automatski očitava značajke vaše kože 80 puta u sekundi-i, u skladu s rezultatima automatski prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji,pri čemu štedite svoje vrijeme! Time se eliminira nagađanje pri uspoređivanju nijanse vaše kože sa širokom lepezom tonova u kompliciranim tablicama koje se obavezno moraju koristiti pri korištenju drugih IPL uređaja. Tretman potkoljenice ovim uređajem traje samo 10 minuta (pri normalnom načinu rada). Osim što je jednostavan za upotrebu, uređaj je iznimno lagan,što će vas dodatno iznenaditi i olakšati vam samo rukovanje uređajem.

Sigurni i učinkoviti tretmani.

Nježan način rada
Početnice mogu odabrati nježan način rada koji koristi slabiji intenzitet svjetlosti. Takav način rada također je idealan za tretiranje osjetljivijih područja poput bikini-zone ili pazuha.

250.000 bljesaka
Omogućuje do 13 godina tretmana za cijelo tijelo-živjelo dugotrajno uživanje u glatkoj koži!

Jednostavan za korištenje! Način rada pri kojem uređaj klizi po koži.
Oslobađa više bljesaka za brz i učinkovit tretman s manje propuštenih područja. Dovoljno je samo držati pritisnutu tipku i kliziti po koži, a uređaj će sam za vas odraditi spomenute „bljeskove“ i prilagoditi se vašim dijelovima tijela.

Neprekidno napajanje-uvijek spremni za upotrebu!
Uređaj ne treba baterije niti ga treba puniti, samo ga ukopčate i započnete s tretmanom. Osim toga nema ni lampica ili gelova koje bi trebalo mijenjati.

Klinički testirano
Stručnjaci su kliničkim testiranjima utvrdili da su tretmani nježni i doslovno bezbolni, a klinička je studija pokazala značajno smanjenje broja dlačica nakon samo 4 tjedna tretmana.

Na kojim dijelovima tijela se uređaj smije koristiti?
Kod žena*: noge, ruke, podlaktice, bikini-zona i lice (ispod jagodica).
Kod muškaraca**: od ramena prema dolje (ramena, prsa, leđa, ruke, trbuh, noge).

*Upozorenje za žene: Nemojte koristiti uređaj u blizini očiju ili duž čela.
**Upozorenje za muškarce: Nemojte koristiti na licu, vratu ili intimnoj zoni. Uporaba na bradi i drugim dlačicama na licu može dovesti od trajnih ili neujednačenih rezultata koji mogu dovesti do promjena u značajkama lica koje možda i nisu baš poželjne.
Svakako je prije korištenja IPL uređaja potrebno pročitati upute!

Žene su primijetile razliku

94% ispitanica primijetilo je vidljive rezultate na tretiranim područjima nakon samo 3 mjeseca.
89% žena primijetilo je značajno smanjenje vidljivih dlačica na tretiranom području čak i 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana.
92% žena izjavilo je da su rezultati “primjetni”, te da se razlika stvarno vidi nakon 3 mjeseca.

NOVI dostupni modeli iz Braunove Silk-expert 3 IPL linije

Braun Silk-expert BD 3003 IPL, komplet za putnom Gillette Venus britvicom
Dostupan u: Svijetu Medija/web shop i Elipso trgovinama/web shop

Braun Silk-expert BD 3003 IPL, komplet za putnom Gillette Venus Snap britvicom
Dostupan u: Svijetu Medija/web shop i Elipso trgovinama/web shop

Braun Silk-expert BD 3005 IPL, komplet za putnom torbicom
Dostupan na: E-kupi web shopu

Jer svatko ima svoj odabir.

Isprobajte Braun IPL uređaje bez rizika I uvjerite se u njegovu učinkovitost! Više detalja potražite na prodajnim mjestima Elipsa, Emmezete ili na E-kupi web shopu!

Kako koristiti Braun Silk-expert 3 IPL?