Vichy roll on

Početkom ljeta ustupljen mi je na recenziju Vichy roll on dezodorans za regulaciju prekomjerenog znojenja, ljeto je bilo idealna prilika za testiranje :D.

Prije sam učestalo koristila njihov roll jer sam zbog posla bila u konstantnom pokretu a sam po sebi posao je bio stresan i nekako je Vichy bio najpouzdaniji u naletima znojenja.
Poboljšana formula je bila svakako nešto što me zanimalo i vjerovatno bi joj se vratila da se nađem u jednakoj situacija kao tada … žurba+stres.

Prema deklaraciji ovaj roll on pruža 48-satnu zaštitu, ne ostavlja mrlje na odjeći te regulira prekomjerno znojenje … ono što ću vam odmah naglasiti jest da ne znam da li je efikasan tokom čitavih 48 sati jer ja se tuširam pod obavezno ujutro i navečer a svako tuširanje između je uvijek dobrodošlo :D, ono što znam jest da dan prođe a da neugodnog mirisa nema a to je ono najbitnije. Isto tako nisam primijetila da sam se manje znojila no inače ali opet nekako bi mi taj efekt bio potpuno neprirodan i neželjen. Ono što definitivno i pouzdano mogu ustvrditi jest da mrlja na odjeći nema te da jako brzo upija i da je nježan prema koži čak i odmah nakon depilacije.

Jedina mana ovog proizvoda bi bila vjerovatno cijena, 87kn za 50ml a meni recimo trebaju dva mjesečno općenito o kojem god da se radi … ja nekako jednostavno nemam srca izdvajati 180kn mjesečno za roll on, nazovite to kako želite ali eto, jednostavno ne ide … međutim, često Vichy ima akcije 1+1gratis i tada se opskrbim zalihama jer to mi je neka tolerantna cijena što i vama predlažem ako smatrate da trebate dodatnu zaštitu jer ovo je zaista jedan besprijekoran roll on koji vrijedi pažnje.
… da vas pitam sada … koliko biste izdvojili za dezodorans??
lp
Tagovi: