NIVEA IN-SHOWER COCOA&MILK + Giveaway

Nedavno sam vam pisala o NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeku za tijelo koje me svakodnevno iznova oduševljava. Kako ne bi duljila o karakteristikama proizvoda i načinu korištenja, klikom na ovaj link te iformacije možete otkriti u već objavljenoj recenziji

Danas vam donosim drugi stranu NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeka za tijelo te priliku da si osigurate ljetne zalihe sa čak četiri NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeka za tijelo.

Kako NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo koristim pri jutarnjem tuširanju činjenica da mi isti uštedi 15ak minuta slobodnog vremena čini ovaj proizvod neprocjenjivim.
Iako nisam spavalica i zapravo volim jutro i rano buđenje, nekako mi se uvijek čini da mi nedostaje upravo tih 15ak minuta za moje neke rituale koji bi mi uljepšali početak dana. Sitnice su bitne i čine razliku, tako je i meni bitno u miru popiti kratki espresso popraćen svježe spravljenim doručkom dok otvaram poštu sa vašim komentarima, upitima ili pak nekim novostima ili akcijama po web shopovima. 
Ponavljam, to su tek sitnice ali meni koja se ustajem prije 5 sati tih 15 minuta čini razliku, kada čovjek odvoji nekoliko trenutaka samo za sebe još početkom radnog dana, ostatak dana mora odisati pozitivom.

Dragi moji čitatelji, sada vi dolazite na red. 
Naime, ja sam vama ispričala kako ja iskoristim svojih 15 minuta koje uštedim koristeći NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo a sada očekujem isto od vas. Najkreativniji odgovor nagraditi će se sa četiri komada In-Shower Cocoa&Milk i sa jednom NIVEA majicom. 
Prijaviti se možete sa svojim odgovorom u nastavku u komentarima do ponoći 7.7.2014. a sutradan u suradnji sa NIVEA timom biramo najkreativniji odgovor.
Ovaj put je darivanje otvoreno isključivo za čitatelje iz Hrvatske.
Sretno!
Ivana
lp