BRAUN | Pronađite najprikladniji epilator za sebe iz nove Braunove linije

Objavila Ivana / 28. lipnja 2017.

Bezbrižno uživanje u neprekidno glatkoj koži do 4 tjedna tijekom ljetnih mjeseci, omogućuju vam Braunovi epilatori koji kombiniraju epilaciju, eksfolijaciju i masažu. Brza i jednostavna epilacija s masažnom eksfolijacijskom četkicom pretvorit će rutinu njege u nešto što se jedva čeka. Bežična uporaba kao i mogućnost korištenja pod vodom jamče prilagodljivost koja će dobro doći svakoj ženi u ova užurbana vremena. Ovoga ljeta odaberite epilator iz nove linije Braunovih proizvoda i otkrijte Braunovu najbržu i najprecizniju epilaciju do sada.

Pročitaj članak

L’Oréal Paris | Elseve Extraordinary Clay

Objavila Ivana / 25. lipnja 2017.

Stres, nečistoće ili neodgovarajuća rutina, vaša kosa se suočava s brojnim vanjskim i unutrašnjim čimbenicima koji doprinose tome da se više masti. L’Oréal Paris lansirao je novu liniju za njegu kose Elseve Extraordinary clay, prvi ritual obogaćen glinama, sastojcima koji su od davnina poznati po svojim pročišćavajućim i uljepšavajućim svojstvima. 

Pročitaj članak

DARIVANJE ZAVRŠENO | GIVEAWAY | NIVEA Cherry Blossom&Jojoba Oil, NIVEA Rose&Argan Oil, NIVEA Cocoa&Macadamia Oil i NIVEA Vanilla&Almond Oil

Objavila Ivana / 15. lipnja 2017.

Dragi čitatelji, hvala svima na sudjelovanju, izvučene dobitnice su; Lill Lilly (blog), Tea Bandić (blog), Ivana Pauk (FB) i sassy_pout (IG). Prema načinu prijave poslan vam je mail/poruka pa mi se povratno javite na isti s podacima za slanje u narednih 48H inače izvlačimo nove dobitnice.

Pročitaj članak