Rimmel haul :D

Kategorije: Makeup, Maskara, Puder, Rimmel

Prije par mjeseci u Banja Luci sam kupila tri Rimmel-ova proizvoda od kojih na žalost nijedan nije dostupan kod nas u Hrvatskoj no jedan je dostupan na feelunique.com.

Sva tri proizvoda su apsolutno fantastična …

Rimmel Volume Accelerator maskara postoji na tržištu u dvije varijante od kojih se jedna može naći i kod nas u Mulleru te na feelunique.com.

Ja sam u Banja Luci kupila varijantu koja nije dostupna ni kod nas a niti online, na žalost.

Radi se o maskari sa klasičnim sitntetičkim čekinjama dok je ova druga koja nam je dostupna sa gumenim čekinjama.
Na prvu ima neki skroz neutralan miris na četkici ali po nanošenju se ne osjeti. Ne uzrokuje iritacije i iznimno se lako skida pa čak i samo sa micelarnom.
Tekstura je idealna, niti prerijetka a niti pregusta.
Kako sam već napomenula, četkica na sebi ima sintetičke čekinje koje su dosta guste zapravo pa je i ta četkica nešto većeg promjera.
Iznimno je precizna te ugodna za korištenje. Efekat koji ostaje za njom je svakako volumen i gustoća te je dovoljna u samo jednom sloju da pokrije taj segmenat. Isto tako lijepo rašćešlja trepavice te ostavlja intenzivnu crnu boju te se ne trusi niti malo. Također lijepo uvije i podigne trepavice.
Ni nakon 4 mjeseca korištenja još se nije posušila a cijena joj je bila oko 40ak kuna za čak 7ml sadržaja.

Nadalje, našlo se tu i jedno pjenasto sjenilo u nijansi 008 “sassy” koje je ujedno i bilo u ponudi samo u toj nijansi. Kako se nisam susretala sa sjenilima pjenaste teksture a i sama nijansa me dojmila odlučila sam se na kupovinu.
Cijena ovog sjenila bila je oko 30ak kuna za 5ml sadržaja koje dolazi u staklenoj ambalaži.
Miris na prvu nije baš ugodan jer meni jako sličan mirisu plastike ali po nanošenju ishlapi pa opraštam a i nije intenzivan već jedva primjetan.
Tekstura je pjenasta i ugodna, da se lijepo nijansirati po nanošenju samo što se lako može i pretjerati jer se sjenilo jako brzo suši. Postojano je i ne topi se na pregibu kapka ali ga ja svejedno koristim uz bazu te ga nanosim spušvastim aplikatorom ili prstima ako sam u žurbi.

Za kraj sam ostavila ovaj izvanredni tekući puder pod nazivom “Wake Me Up” koji je jako hvaljen na britanskim blogovima pa sam ga ugrabila čim sam ga ugledala i zaista sam sretna zbog toga.
Ukoliko se dobro sjećam stalka dolazi u 5 nijansi od kojih vidim da su samo tri prisutne na feelunique stranicama ili je to samo trenutno jer kako je sezonsko sniženje vjerujem da već polako gube na zalihama proizvode.
Uglavnom, nijansa za koju sam se odlučila je pod brojem 303 te naziva “true nude”.
Izvanredan lagani puder sa srednjim prekrivanjem ali dovoljnim da ćak u “boljim” danima izostavite i korektor.
Ukoliko se dobro promotri staklena ambalaža u kojoj puder dolazi mogu se primjetiti izuzetno sitne shimeraste čestice koje se po nanošenju ne primjete ali ono što se primijeti je svjež, odmoran i prirodan izgled kože lica.
Zaista da licu jednu posebnu svježinu, u pravom smislu onaj “glow” kojem svi težimo a naročito u ovim sivim i hladnim danima.
Izuzev činjenice da se na koži ponaša izvaredno valja naglasiti i da je apsolutno hidratantan te koža postaje s njim iznimno elastična i zapravo zdrava i iznutra.
Miris je također božanstven, lagano cvijetni te ishlapi nakon par minuta po nanošenju.
Na mojoj koži koja je izvana masna do mješovita a iznutra dehidrirana se ponašao izvanredno, nije mu svrha matiranje već zdrav i prirodan izgled koji i daje ali se koža svejedno pretjerano ne masti te ju je dovoljno kroz dan malo popraviti puderom u prahu/kamenu.
Isto tako, postojan je sigurnih 6-7h a potom bi mu trebalo popravka jer na mom licu krene lagano sklizati.
Sadrži spf 15 te mi nije uzrokovao nikakve iritacije na koži lica.
Dolazi u staklenoj ambalaži od 30ml sa pumpicom po cijeni od 50ak kuna (ako sam u krivu, ispravite me).

*samo povućena linija pudera
*tek malo i lagano izblendana prethodna linija pudera
Zaista sam zadovoljna sa sva tri proizvoda…
Maskarama drogerijskog ranga sam rijetko kad zadovoljna ali ova me svakako imresionirala, isto tako sjenilo je nadasve interesantno i voljela bi isprobati još koju nijansu pjenastog sjenila a puder me oborio s nogu i obožavam ga te je apsolutno odradio svoj posao kvalitetno u ovoj hladnoj i sivoj zimi.
Kako vam se sviđa Rimmel kao brend i imate li još koji proizvod iz njihova asortimana za preporučiti?
lp