New In #28 – Maybelline New York Haul

Povodom dolaska na tržište famoznih Baby Lips balzama, MNY tim ugostio je nekoliko blogerica te naš dolazak popratio sa nekoliko MNY noviteta.
S obzirom da je event održaan povodom *Baby Lips balzama svaki primjerak koji se može pronaći na našem tržištu došao je u preslatkom pakiranju.
Kako sam još prije godina dana nabavila svoja tri primjerka ovih balzama moju recenziju možete očekivati uskoro.
Napomenut ću da su Baby Lips balzami sniženi u dm-u te da ih se može kupiti po cijeni od 13,90kn što je i više no privlačna ponuda ;).
*Go Extreme Volum’ maskaru koristim od kada je došla u moje ruke i zapravo sam se poželjela crne klasične maskare. Sviđa mi se četkica i efekt koji pruža trepavicama.
*Afinimat puder u kamenu za matiranje došao je kao naručen prije ljeta. Ugodna svilenkasta tekstura koja pruža tek lagano prekrivanje drži na mom licu par sati i zapravo sam zadovoljna s matiranjem s obzirom na omjer cijene i kvalitete.
*Lakovi su kao bonbončići jer nijanse su idealne za ljeto, četkica solidna, tekstura dovoljno gusta pa nema potrebe za slojevima i postojanost od tri dana zaista pristojna.
*Color Whisper je linija ruževa koji su po mom mišljenju baš poput balzama. Dvije nijanse imam od prije i zaista ih volim jer su njegujući prema usnama a i pigmentacija za ovakav oblik ruža je sasvim zadovoljavajuća. Uskoro recenzija ;).
Povodom 100 godina postojanja MNY osmislio je pravi mali album sa proizvodima i različitim look-ovima popraćen usb stick-om u obliku prve maskare.
Nedavno sam isprobala jednu MNY olovku za usne i brzo iza toga vratila se po još tri komada. Olovke su mekane, jednostavne za nanošenje, pigmentirane te postojane satima.
Master Duo crni tuš u varijanti flomastera mada je znatno kraći i sa dvostrukim vrhom. Uglavnom, isti je jednostavan za nanošenje, postojan, pigmentiran te idealan za eventualne popravke tokom dana.
Master Shape olovka za obrve naručena je sa Asos-a jer kod nas nije dostupna. Solidna i pouzdana.
Colorama Khol u predivnoj zelenoj nijansi koju ne skidam već danima. Lijepo se nanosi, odlično blenda, postojana je na kapku no na unutrašnjoj liniji nastaje problem ali meni osobno ne smeta učestalo ju nadopunjavati na tom dijelu.
Još jedan lak za nokte i zapravo sam jako impresionirana kvalitetom MNY lakova s obzirom na cijenu.
Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H je definitivno najbolji tuš u gelu koji sam ja isprobala a bilo ih je dosta. Na žalost, nisam najspretnija pri nanošenju tuša u gel formuli ali ovo se nanosi samo, doslovno klizi po kapku i svakoj nesigurnoj ženi koja voli liniju tuša na kapku ali nije voljna riskirati sa nanošenjem bi preporučila upravo ovaj proizvoda.
Jedina mana je ta da je ova crna nijansa sa nekim srebrnim sjajem u sebi jedina koja je dostupna na našem tržištu.
Asos i Feelunique imaju besplatnu poštarinu i po četiri nijanse ovih odličnih tuševa u gelu i ja sam ih sve četiri i naručila jer moram se opet ponoviti, ovi tuševi su nešto najbolje, moje otkriće godine. Također, kist koji dolazi uz njih je upotrebljiv te sa njim upravo i nanosim tu famoznu liniju koja klizi sama od sebe ;).
FITme tekući puder u nijansi 220 sam jednostavno željela isprobati zbog toga što je jako hvaljen, naročito u USA, znatiželja je jednostavno bila jača od mene i nije mi niti malo žao.
To bi bilo to ;), nadam se da vam se svidio new in post sa jednim brandom jer vam uskoro spremam još jedan ;).
MNY, što ste isprobali i što biste preporučili?
Ivana
lp