ELIZABETH ARDEN – UNTOLD

Kategorije: Elizabeth Arden

Iza svake žene stoji neispričana priča, njezino iskustvo te odluke zbog kojih je procvala u ženu kakva je danas. Zbog raznovrsnih snova, želja, ambicija i tajni žene imaju različite aspekte osobnosti od kojih su neki odmah vidljivi, a drugi tek čekaju da ih se otkrije. Nekad je skriveno moguće spaziti tek u prolazu u pokojem ukradenom smješku, energiji kojom zrače ili njihovoj gracioznosti. U ime sofisticiranosti i tajnovitosti modernih žena, Elizabeth Arden lansira novi miris – Untold.

Riječ je o luksuznom i modernom izdanju senzualnog mirisa koji spaja sastojke vrhunske kvalitete kako bi se svidio modernim ženama u čiju je čast i osmišljen.
Mirisne note stvara prekrasna kombinacija svježe ružičaste paprike, bergamota, kupine i kruške kojima se pridružuju nježna gardenija i egipatski jasmin. Donje note upotpunjuju senzualni pačuli, sandalovina te mošus.
Zaštitno lice mirisa je prekrasna manekenka Olga Kaboulova, nova IT-girl koja je svojim stasom, ali I šarmom osvojila muškarce i žene diljem svijeta.

Osim sastojaka, u Ardenu su i bočicom željeli pokazati harmoniziranu slojevitost modernih žena. Ponekad su zaigrane i romantične, a ponekad avanturistice, ali uvijek jednako samouvjerene.
Upravo takva je i magnetski privlačna bočica mirisa Untold. Baš poput žena i bočica ima razne osobnosti te lica, ovisno iz kojeg kuta je promatrana.
Bočica i miris, bez obzira na kut, oduševljavaju, baš kao i svestrana moderna žena u čiju je čast Untold nastao.
Miris je raspoloživ ekskluzivno u Müller drogerijama.
UNTOLD EDP MIRIS 30 ML 388 kn
UNTOLD EDP MIRIS 50 ML 554 kn
UNTOLD BL 200 ML 323 kn
*pr objava
Tagovi: