MAC Craving

Kategorije: MAC, Makeup, Ruž

Danas vam donosim recenziju jednog od  mojih omiljenih MAC ruževa, zapravo, mala opaska – omiljeni ruž za hladnije dane ;).

Craving je moja najdraža “zimska” nijansa koja je idealna kako za dnevni tako i za večernji look, uz smokey eye te samo uz maskaru … već vam je naravno jasno u kojem smjeru ide ova recenzija 🙂 .

MAC deklarira ovaj ruž kao Amplified što u prijevodu znači jako pigmentiran te kremast sa efektom sjaja i ja ću nadodati iznimno postojan ali niti malo ne isušuje. MAC ruževi sa naznakom “Amplified” kod mene uvijek imaju prednost.

MAC nijansu ovog ruža deklarira kao Burst of Plum no taj intenzitet nijanse šljive zaista varira od osobe do osobe ali u principu ćete uvijek dobiti tu lijepu zagasitu ljubičastu samo zavisi koje intenzivnosti.
Mislim da bi stajao svima neovisno kojeg ste podtona jer sam se u to i sama uvjerila. Štoviše, možda mi se čini ali tamnopute osobe koje su u potrazi za ružem sa malo ružičastog bi po mom mišljenju bile oduševljene ovom nijansom.

Već klasičan miris MAC ruža po vaniliji i ovako lijepa nijansa su baš pun pogodak za hladnije vrijeme, dakle – treba vam ;).

lp
Tagovi: