Beauty Favourites #6

Dekorativa

Obožavam ovu BB kremu i zaista joj nema ravne naročito u ljetnom periodu. Meni pruža sasvim dovoljno prekrivanje a kombiniranjem dvije nijanse (light + medium) dobivam trenutno savršenu nijansu za moj ten dok mi je zimi idealna samo light a za koji dan biti će mi dovoljna i samo medium. Kako je ova famozna BB krema od koje se ne odvajam zadnje tri godine već recenzirana, više informacija ćete dobiti klikom na ovaj link.
*Vichy Capital Soleil spf50 BB krema
Iako sam vjerna svojoj obožavanoj EL BB kremi ipak moram isprobavati i druge kao što je i ova koja je tek nedavno lansirana na tržište i zaista sam ugodno iznenađena njenim ponašanjem na vrućinama a i zaštitni faktor 50 je jedan zaista veliki plus.
Chanel D’Ombre (82 Emerveille i 88 Abstraction)
U zadnje vrijeme sam u velikoj žurbi tokom čitavog dana pa jutro traži brzinu i u tome mi pomažu ova Chanel sjenila a nijanse su po mom mišljenju kao stvorene za ljetni period.
Look by Bipa (15 Vintage)
Uz prethodna sjenila učestalo koristim i zapečeno Look by Bipa sjenilo koje me zaista impresioniralo svojom nijansom, lakoćom nanošenja i postojanošću.
Kako sam postala ovisna o Chanel maskari u nijansi Prune (recenzija) gotovo sam i zaboravila kako crna maskara može ostaviti itekakav efekt na očima pa čak i da samostalno bude dovoljna za neki jednostavniji look. Lancome maskare sam oduvijek voljela i jedne su od top tri koje svakih toliko obnavljam na zalihi. Ukoliko vas zanimaju detalji, klik na link za recenziju.
Kevyn Aucoin The Sculpting Powder (Medium)
Zaista sam dugo vremena željela ovaj puder za konturiranje i od dana kada je stigao do danas moje oduševljenje samo još više raste. Zaista je idealan i za decentnije i za nešto naglašenije konturiranje a postojan je do skidanja te se s lakoćom blenda.
Sedona Lace FB 01
Kist sa kojim nanosim KA puder za konturiranje  je upravo ovaj od Sedona Lace koji je također pogodan i za nanošenje rumenila ili highlightera. Izuzetno gust te leži u ruci savršeno, o da, treba vam.
Golden Rose Terracotta Blush On 09
Jedno od meni najdražih rumenila u jako prirodnoj i decentnoj nijansi koja daje zaista prelijepu svježinu licu u posljednje vrijeme sastavni je dio moje torbice.

Preparativa

Eucerin roll on
Izuzetno ugodno iznenađenje s obzirom na kvalitetu i cijenu, uskoro više o njemu jer je idealan za ljeto.

Queen of …
Novi brand na našem tržištu a nudi nam proizvode za depiliranje. Uzela sam samo ovaj gel i mislim da danas idem po novo pakiranje jer zaista je odličan za nekoga čija je koža osjetljivija.

Soap&Glory Glow Lotion
Idealan ljetni losion za tijelo jer osim što je lijepog mirisa te pruža adekvatnu njegu, uz sve to sadrži i sitne čestice shimmera 😀 – recenzija.

Organix Maroccan & Argan Oil Shampoo
Odličan šampon za suhu kosu koja se voli petljati. Moja kosa je pri vrhovima jako suha i ima tendenciju petljanja no sa ovim šampon dobivam nevjerojatnu mekoću i odličnu njegu.

*Kerastase CC krema
Još jedan proizvod koji pomaže mojoj kosi da se ne petlja te joj pruža nevjerojatnu njegu i sjaj … uskoro recenzija ;).

Ulola Face Lift okoloočna krema
Baš sam sa završetkom mjeseca potrošila zadnji mililitar ove kreme sa kojom sam bila zaista jako zadovoljna. Jako bogata a opet ne preteška okoloočna krema koja je zaista pomogla po pitanju hidratacije.

Lierac Luminescence serum
Zaista vam riječima ne mogu opisati kako je ovaj serum na mojoj koži fantastičan osim da ponovo napravim usporedbu kako jednostavno ima dana kada jednostavno preskočim svaki oblik tekuće podloge koliko koža djeluje svježe i zdravo sa ovim serumom. Iako sam u početku smatrala da je efekt trenutačan, kasnije sam primijetila da zaista već duži period nisam imala nikakvih problema sa kožom lica … o da, ovo će definitivno postati jedan od mojih HG proizvoda.

Ovo su bili moji kozmetički favoriti za lipanj, što biste vi izdvojili iz svoje rutine?

*pr uzorak

Ivana
lp