Billion Dollar Brows / Universal Brow Pen

Kategorije: Makeup, Obrve

Kada sam ovu univerzalnu olovku za obrve snimila u bespuću interneta odmah sam znala da ju želim 🙂 a mom veselju nije bilo kraja kada sam otkrila da je dostupna i kod nas u Bahelle Beauty studiju.
Cijena po kojoj ju možete kod nas kupiti je 150kn i u principu ta cijena ne oscilira pretjerano s obzirom na cijene na netu ;).
Količina olovke iznosi 0,27 grama.

Nijansa ove olovke trebala bi se prilagoditi vašoj prirodnoj nijansi obrva i to je ono što me zapravo i privuklo kod ove olovke.

S jedne se strane nalazi češljić za raščešljavanje obrva i moram priznati da je sjajan te da lijepo rasporedi nanesenu olovku.

Sa druge se strane nalazi olovka koja dužinom iznosi otprilike 3-3,5cm ukoliko vam gramaža puno ne govori.
Olovka je dosta debelog promjera, po mom mišljenju, jer ja preferiram one tanjeg promjera koje su znatno preciznije. Nadalje, tekstura olovke je osrednje tvrdoće i mekoće te je samim time izvanredna za nanošenje pa ću joj širi promjer oprostiti.
Na ambalaži stoji da je olovka vodootporna i moram priznati da se meni nije nikada razlila ni od masnog lica ni od iznenadnog pljuska ali opet ja ju fiksiram dodatno gelom za fiksiranje obrva i baš ne trčim po kiši svaki dan … uglavnom, poanta je da mislim da se baš ne možete ići s njom kupati ;).

Kako sam odmah u uvodu navela ova olovka bi se trebala prilagoditi nijansi vaših prirodnih obrva a na gornjem swatchu se jasno vidi da je smeđe nijanse koja niti je svijetla niti tamno smeđa već baš negdje između.

Na mojim se obrvama uz moj ten i kosu savršeno uklopila i uspjela sam je isprobati na tamnijim obrvama od mojih, na crnim obrvama te na svjetlijim obrvama od mojih.
Moram priznati da je na crnim obrvama izgleda na moje iznenađenje odlično mada se nije stopila sa crnom bojom kose i jako svijetlim tenom, crnim je obrvama dala idealno izbalansiranu nijansu da ne budu pretamne.
Na tamnijim obrvama od mojih, dakle također smeđim obrvama je također fantastično izgledala i stopila se idealno i sa tamnijom smeđom kosom te sa i svjetlijim i tamnijim tenom.
Kako sam ju isprobala i na svjetlijim obrvama od mojih i to na dvije plavuše od kojih je jedna platinasta a druga sa tamnijim/svjetlijim plavim pramenovima, moram priznati da je na kosi platinaste nijanse i jako svijetlog tena malo ipak podbacila dok je na drugoj varijanti sa pramenovima koji uključuju kombinaciju svijetlih i tamnih pramenova i otprilike moga tena sjela idealno.
Da rezimiram, mislim da se ipak ne bi prilagodila SVIM obrvama ali većini bi. Upravo je razlog zašto se na svima ne bi prilagodila taj što nemamo svi isti ton/podton te nemamo svi istu boju kose i nipošto nemamo svi iste obrve … dakle, moja je preporuka isprobati ju prije kupovine jer dok nije na licu/obrvama ne možete ni znati koliko vam zapravo odgovara. 
Koliko su vama pouzdani ovakvi proizvodi za kupovinu a da ih niste prije isprobali?
Ivana
lp