Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector

Kategorije: Clinique, Preparativa
Prirodna, blistava kože je slika zdravlja. Clinique-ovi vodeći dermatolozi potvrđuju da se ton kože može promijeniti i kožu učiniti drukčijom. U ovom globalnom, galopirajućem okolišu, koži treba pomoć kako bi izgledala svježe. Danas, žena želi multi-funkcionalan proizvod koji se lako prilagođava njenom zaposlenom stilu života, a od kože želi da izgleda najbolje, trenutno i tijekom vremena.

Clinique predstavlja novu, laganu formulu koja trenutno stvara prirodnu, blistavu kožu. NOVA Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector trenutno ujednačuje prirodnu blistavost dok je koža hidratizirana i zaštićena. Uistinu, klinička testiranja su dokazala da Clinique-ova nova CC krema trenutno i dugotrajno hidratizira dok istovremeno obnavlja prirodnu blistavost kože. 
Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector  proizvod koji ispravlja ton kože, hidratizira, štiti i čini ju savršenom. 
Na ovaj način djeluje:
Colour Correction – Ispravljanje tona kože:
Clinique-ovi znanstvenici su objedinili unaprijeđenu „colour correcting“ tehnologiju koji upija svjetlost u cilju postizanja blistavosti i zdravog izgleda kože. Duplo položeni colour corecting optičke čestice raspršuju svjetlost multi-dimenzijonalno kako bi neutralizirao izgled kože. 
Colour correcting optičke čestice vidljivo ispravljaju širok spektar brige vezano za ton kože. Siva, pepeljasta koža postaje blistavija i svjetlija; žuta, umorna koža pretvara se u sjajnu kožu boje breskve; crven ton kože je neutraliziran. Nesavršenosti kože su trenutno ispravljene, a koža izgleda svježe i blistavo. 
Hidratacija:
Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector sadrži  Hijaluronsku kiselinu koja trenutno osvježava, hidratizira i zadržava vlažnost kože, dok sastojci poput Trahaloze i Sorbitola  štite kožu od promjena vlažnosti u atmosferi. Koža je trenutno i dugotrajno hidratizirana s osjećajem ugode cijeli dan. 
Zaštita:
Formula sadrži zaštitne faktore UVA/UVB zaštite koji pomažu spriječiti vidljive znakove starenja kože i ključne antioksidanse poput Vitamina E, ružmarin,  Nordihydroguaiaretic kiselinu  (ispravlja oštećenja od UVA/UVB zraka) i Asorbyl Tocopheryl Maleate (antioksidans) kako bi zaštitili od vanjskih štetnih utjecaja. Održava kožu zdravom. 
Detalji:
Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector je multi-funkcionalan proizvod s laganom i osvježavajućom teksturom koja kožu čini mekanom, zaglađenom i nahranjenom. Dostupna u 3 nijanse. Daje srednje prekrivanje, a kože će tijekom dana izgledati prirodno i blistavo. Boja ostaje postojana cijeli dan. Može se nositi samostalno ili ispod pudera kao primer. Namijenjeno svim tipovima kože, bez ulja je i ne izaziva pojavu akni. Dermatološki i oftalmološki testirano.
Cijena:271kn; 40ml.  
Tri nijanse.
Alergijski testirano. 100% bez mirisa 
*Napomena: za azijsko tržište verzija CC kreme se zove Moisture Surge CC SPF 30, a za Europu Superdefense CC SPF 30 Colour Correcting Skin Potector.

**pr objava
Tagovi: ,