New In #21

Ponovo se skupilo malo noviteta kod mene, neke već testiram, neke sam obnovila, neke sam našla jer ih nisam još isprobala …. uglavnom, za svakoga po nešto zanimljivo jer sadržaj je zaista šarolik.
Paula’s Choice brand napokon je dostupan i kod nas a ja sam nedavno dobila priliku testirati četiri Paula’s Choice proizvoda u kojima zaista uživam jer su postali savršeni dio moje svakodnevne rutine. Uskoro detaljnije.
Douglas je već u pripremama za ljeto te su mi tako i ustupljena tri proizvoda iz ljetne LE “Summer Affair” te uskoro slijedi recenzija.
Nedavno mi je stigao paket sa Clinique deodorantom o kojem sam vam pisala u ovom postu te sam ubacila CK One deaodorant i L’Oreal Pore Vanisher zbog svih silnih hvalospjeva po stranim blogovima o njemu.
Još prošli tjedan sam vam pisala o Lancôme brunchu u ovom postu a ovo su divote koje sam dobila na poklon.
Zarine toaletne obožavam i čim sam na pultu snimila novu ljetnu kolekciju počastila sam se sa jednom zaista svježom i citrusnom koja zaista vrišti “ljetoooo” :D.
Čim se ljeto počne približavati ja se okrenem mirisima mora 🙂 tako je i pala kupovina Ahava sorbeta za tijelo.
Inače u mojim new in postovima tuširalice jako rijetko budu spomenute, osim ako su jako dobre što ove dvije i jesu – miris mora koji na koži traje te adekvatna njega koja ne isušuje. Kao još jedna prednost tu je zaista pristupačna cijena.
Million Dollara Tan Spray nije kupljen nedavno već prošlog ljeta ali je stigao do mene krajem ljeta tako da ga nisam niti isprobala do sada pa sam ga svrstala u kategoriju noviteta :). Izvanredan … nanesen u srijedu a boja još postojana jednakim intenzitetom :D.
Dva proizvoda za kosu koje sam obožavala u starom pakiranju a sada sam ponovila kupovinu u nadi da je formula ili jednaka ili još bolja :).
Još jedan beauty box od Glam Guru o kojem sam vam pisala u ovom postu.
Za kraj sam ostavila dvije tuširalice koje su mi došle u petak i koje su dostupne u Douglasu, svakako se veselim testiranju naročito “Marina” varijante.
To su bili moji noviteti, a vaši?
Ivana
lp