BioBeauté® by NUXE | Crème Mains Haute Nutrition [Izuzetno hranjiva krema za ruke]

Iznimno hranjiva BIO zimska njega s prirodnom cold kremom

Dolaskom zime i našoj je koži potrebna hranjivija njega. Niske temperature ispod nule te grijanje u zatvorenim prostorima, dovode do pojačanog isušivanja kože, pa je zimi važna i promjena naše uobičajene beauty rutine zamjenom laganih ljetnih emulzija i fluida, hranjivijim kremama.

Za zaštitu kože od isušivanja, pogotovo u zimskim mjesecima, izvrsne rezultate postižu proizvodi s tzv. cold kremom.

Što je cold krema?

Za razliku od klasičnih krema čija je baza emulzija ulja u vodi te se nakon nanošenja brzo upijaju u kožu, cold krema je emulzija vode u ulju odnosno lipidima, gdje su lipidi baza kreme. Izum je to još starogrčkog liječnika Galena, a osim što se djelomično upija u kožu, ujedno i ostavlja tanki, zaštitni film na koži koji ju štiti od isušivanja i hladnoće.

Prirodna cold krema i za osjetljivu kožu

Laboratorij NUXE kreirao je izvrsnu prirodnu cold kremu baziranu u potpunosti na prirodnim i organskim sastojcima. Sastavljena od organskog pčelinjeg voska, organskog ulja slatkog badema te organske ružine vodice, ova izvrsna krema formira zaštitni film na površini kože bezda začepljuje pore, dugotrajno hrani epidermu te iznimno učinkovito umiruje kožu.

Ova prirodna cold krema posebno je prilagođena i 100% osjetljivoj koži te je osnovni sastojak izvrsne Bio Beauté® by NUXE Cold linije.

Najbolja zimska zaštita za suhe i oštećene ruke

Bio Beauté® by NUXE Izuzetno hranjiva krema za ruke s prirodnom cold kremom, svojom izuzetno topivom teksturom i slatkim mirisom badema, posebno je prilagođena i najoštećenijoj koži ruku. Brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan film.

Vrhunskim prirodnim sastojcima poput organskih ulja badema, jojobe i kokosa te organskog shea maslaca, intenzivno hrani, umiruje i popravlja stanje kože suhih i vrlo suhih ruku. Ekskluzivno u dm-drogerie marktu.

Cijena, 50 ml: 89,90 kn

[DOJMOVI]

Koristeći sada već nekoliko proizvoda iz Bio Beauté® by NUXE asortimana moram priznati kako sam izuzeto zadovoljna svakim i kako mi je ta ista NUXE linija posebno zanimljiva, kako zbog sastojaka u proizvodima tako i zbog same učinkovitosti istih. Iz Bio Beauté® by NUXE ‘Iznimno hranjiva njega’ linije mjesecima već vjerno koristim Stick Lèvres Haute Nutrition 8H odnosno ‘8-satni iznimno hranjivi stik za usne’ o kojem sam ukratko pisala u ovom postu. Iz iste linije sada sam isprobala i kremu za ruke koja je ujedno i tema ovog posta i koja također nije podbacila kada je u pitanju Bio Beauté® by NUXE asortiman.

Krema dolazi u jednostavnom i praktičnom pakiranju u tubi od 50ml koje ja uvijek prije upotrebe protresem jer je sama krema dosta fluidne teksture. Ako ste ljubitelj slatkih mirisa poput badema i marcipana tada ćete obožavati miris ove kreme, taj miris je možda na prvu pri nanošenju nešto izraženiji ali kako kremu utrljavate u ruke tako isti slabi te kroz par minuta u potpunosti nestaje. Moje izuzetno suhe ruke odmah upijaju ovu kremu neovisno o količini a ruke postaju momentalno nježnije i ugodnije, čak i kada ju dodatno utrljavam u nokte svi vidljivi suhi tragovi postepeno prelaze u njegovanu i nahranjenu kožu. Ono što mi se posebno dopada kod ove kreme jest činjenica da efekt njegovanih ruku i nahranjene kože traje te kremu nije nužno učestalo obnavljati, također, velika je prednost da koža kremu brzo upija te trenutno obnavlja i najoštećenije dijelove.

Definirala bih ovu kremu kao pravi SOS saveznik i moj je ‘must have’ proizvod tijekom ovih hladnih mjeseci, mada vjerujem kako ćemo se nastaviti družiti i u ostatku godine.

BioBeauté® by NUXE organsku kozmetiku potražite u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama.
www.nuxe.hr