Diorshow Iconic Maskara

Kategorije: Christian Dior, Maskara

Moja No1 maskara je svakako DIORSHOW ICONIC….jednostavno je to maskara u kojoj imam sve što želim i što mi treba…gumena četkica koja raščešljava trepavice a uz to ih definira, produljuje i uvija. U sebi sadrži i formulu za podizanje trepavica. Gumene četkice su mi i inače najidealnije jer mi je s njima najidealnije nanošenje ali s ovom je još lakše jer niti je prevelika niti premala, zaobljena gdje treba i predobra za služiti se s njom. Ne sljepljuje trebavice niti malo i postojana je i do 12h bez popravljanja – PROVJERENO!  Za 239kn dobivate 10ml u prekrasnoj srebrnoj ambalaži i traje Vam uz svakodnevno nanošenje 5-6mj. Za dnevnu varijantu koristim jedan do dva sloja što ovisi o intenzivnosti šminke na očima a ako želim “dramatičniji” look, tri sloja su dovoljna za efekat umjetnih trepavica. Koliko god slojeva nanjeli lako se i jednostavno skida bez potrebe dodatnog trljanja. Najbitnije, niti malo ne iritira oči a crna boja maskare je zaista intenzivna i doprinosi svojom pigmentom svakom look-u.

Uglavnom, kako nam je došlo ljeto svakako ću isprobati i vodootpornu varijantu ove maskare jer sam pročitala samo najbolje preporuke na blogovima i forumima pa Vam javim svoje mišljenje…sa ovom “klasičnom/običnom” varijantom sam prezadovoljna i družit ćemo se još dugo,dugo…:D

Prepuštam Vas fotkama…

…kako nemam baš neki najbolji zoom na fotići pokušala sam što sam bolje mogla dočarati Vam kako izgleda na trepavicama tako da mi molim Vas ne zamjerite – kriv je fotić…;)

 ..samo maskara (bez uvijača, bez sjenila…)…
 ..sa uvijačem u tri sloja…
…sa uvijačem u dva sloja…
Koju maskaru Vi preferirate?