NIVEA “aqua effect” mlijeko za odstranjivanje šminke

Kategorije: Nivea, Preparativa

U jednom od prethodnih postova spomenula sam kako je Estee Lauder “Take It Away” odstranjivač šminke nešto najidealnije za skidanje šminke ali kada sam ga potrošila u usputnoj kupovini sam kupila Niveino mlijeko za skidanje šminke i naišla na adekvatnu zamjenu za EL “Take It Away” koja je uz to pet puta jeftinija alternativa a jednako kvalitetna :D.

Niveino mlijeko za odstranjivanje šminke dolazi u ambalaži od 200ml i cijena mu je oko 38kn što zapravo ovisi gdje ga kupujete…dm, Bipa, Kozmo, Muller i sl.

Lagana tekstura ovog mlijeka prilagođena je normalnoj do mješovitoj koži. Ne izaziva iritacije a čisti temeljito. Ne isušuje te ostavlja vrlo elastičan trag na koži. Skidam sa ovim odstranjivačem isključivo šminku sa lica dok ga ne koristim na području očiju jer osjećam lagano peckanje no ni nemam naviku skidati šminku sa očiju sa ovim tipom odstranjivača pa mi je to u redu. Miris klasično podsjeća na Niveinu “plavu” kremu no nije preintenzivan te brzo ishlapi a i meni odgovara.

Tekstura, efekt, učinkovitost…ma sve me užasno podsjeća na EL i iznimno sam zadovoljna jer sam pronašla adekvatnu jeftiniju alternativu te ga toplo preporučam.
Nakon ovog odstranjivača dobrodošla je Niveina krema za čišćenje lica (isprobano, vjerujte mi) čiju je recenziju objavila Ana na svom blogu Beauty break pa pročitajte i javite dojmove ako štogod isprobate….;)
lp