L’OCCITANE 2.dio

Kategorije: L'Occitane, Njega lica
Prema najavljenoj recenziji, ista slijedi….

Dakle, imam masnu a dehidriranu kožu a u ovom ljetnom periodu to još više dolazi do izražaja. Proteklih mjesec dana koristim tonik i fluid crvene riže i eteričnu vodicu za lice od L’Occitane.

 Počet ću od eterične vodice (klik za link)…kupila sam putno pakiranje jer je u spreju a obožavam svaki proizvod za lice i tijelo koji je u spreju. Putno pakiranje sadrži 100ml i cijena mu je 88,50kn i zaista traje i traje tako da mi nije žao što nisam kupila “normalno” pakiranje od 200ml po cijeni 138,50kn i bez varijante špricanja. Radi se o osvježavajućem toniku koji je namjenjen sprečavanju starenja kože ali i hidrataciji za što zapravo i meni služi navečer prije nanošenja kreme. Ono što će Vam biti drago za čuti je da ne sadrži alkohol tako da definitivno ne zateže kožu niti iritira već je koža elastična, nježna i mekana. Ova eterična vodica je iz linije IMMORTELE i sadrži smilje, zelene čaj te tigrov list i namjenjena je svim tipovima kože.
Dakle, svakako bi preporučila ovu eteričnu vodicu jer meni je uvelike pomogla sa mojom dehidracijom a nije preteška za moju masnu kožu.

Druga dva proizvoda se nadopunjuju ali započet ću sa tonikom koji mi je veliko otkriće.

Pročišćavajući tonik “crvena riža” u ambalaži od 200ml po cijeni od 130,80kn (klik za link). Ovo je tonik sa dvije faze, jednom za pročišćavanje a drugom za matiranje kože. Nanosim ga isključivo ujutro jer želim matiranu i čistu kožu tokom dana, iako mi se nije začepila niti jedna pora niti se pojavio ijedan prištić mislim da bi ovo previše isušivalo kožu tokom noći. U toniku se nalazi cink i ekstrakt crvene riže u obliku pudera pa ga je prije upotrebe potrebno promućkati a i unutra je kuglica koja olakšava miješanje sadržaja. Vrlo je ugodan i na miris i nakon nanošenja, ne zateže niti iritira kožu i ostavlja ju čistom i svježom. Ne znam koliko je pomogao u sužavanju poru jer to mi je teško za procijeniti ali nije napravio kaos i začepio ih već koža zaista “diše” što znači da svakako nije pretežak niti preagresivan a uz to spoooooooro se troši. Uglavnom. preporučam!

 Nadalje, slijedi ULTRAMATIRAJUĆI FLUID za lice “crvena riža” u staklenoj ambalaži na pumpicu od 30ml koja košta 188,50kn (klik za link). Fluid je izuzetno lagane teksture i ne treba ga puno a koža nakon njega je matirana, hidratizirana, nježna i na dodir baršunasta. Također kao i u losionu i u fluidu se nalazi cink te ekstrakt crvene riže. Isto tako, ovaj fluid kao i tonik nanosim isključivo ujutro jer opet moram spomenuti da mi je koža iznutra dehidrirana i da radije koristim hidratantniju kremu. Fluid zaista uravnotežava lučenje sebuma i nećete se zasjajiti kojih 6h a uz dobar odabir baze i pudera usuđujem se tvrditi i do kojih 10-12h (ali o tome više neki drugi put). Nije mi iziritirao kožu i nisam imala u ovih mjesec dana nikakvih neugodnih prištića a sa regulacijom sebuma mi je dakle isto tako pomogao. Hidratacija je također vidljiva jer nakon nanošenja nema osječaja zatezanja a i imate blagi osječaj da je koža ipak dovoljno nahranjena. Odličan proizvod i preporučila bi ga svakom sa masnom kožom u ljetnim mjesecima.

Kakav imate tip kože i koji su Vas preparati za ciljanu njegu kože oduševili?

*napomena; na svaku fotku možete kliknuti da pročitate deklaraciju!

lp

Tagovi: