Art Deco rumenilo 27

Kategorije: Makeup, Rumenilo

Kako su mi rumenila izuzetno draga morala sam se požuriti sa recenzijom ovoga kojeg sam spomenula kao mjesečnog favorita u prethodnom postu. Apsolutno predivna nijansa koju ja zovem “prljavo roza” i koja mi savršeno odgovara u ovom jesenskom periodu.

Inaće sam oduvijek bila zadovoljna sa Art Deco rumenilima a jedini je minus i dalje ambalaža ali i ona se nadoknadi onim krasnim kutijicama koje možete kupiti naknadno te u njima možete uvijek naknadno mijenjati sadržaj.

Rumenilo dolazi u nijansi broj 27 po cijeni od 64,90kn za 5 grama sadržaja i možete ga kupiti u Mulleru.

Rumenilo je u mat “prljavo rozoj” nijansi koja se ne trusi već je ugodne svilenkaste teksture, lako se i lijepo nanosi i blenda, iznimno je postojano u toj mjeri da je i neki poseban popravak tokom dana nepotreban, ne izaziva iritaciji i lijepo se skida sa odstranjivačem šminke.

Izuzev razloga zbog kojega me se najviše dojmi, a to je sama nijansa i njena pigmentiranost, sviđa mi se i jer se može regulirati intenzitet te nijanse prilikom nanošenja.

Nema tu puno mudrosti, iznimno sam zadovoljna Art Deco rumenilima, omjer cijene i kvalitete je i više no usklađen i planirim ih nadopunjavati u svojoj kolekciji jer sam izuzetno zadovoljna.

Kako nam nadolaze blagdani sa njima nadolaze i prekrasne luksuzne limitirane kolekcije, Art Deco je svoju već nagovjestio i krasna je, uvjerite se i sami klikom na link pa mi javite Vaše mišljenje i planirate li štogod isprobati?!

lp