Na kavi sa Anaviglam #22

na kavi sa anaviglam

Dragi čitatelji,

nadam se da ste si za danas isplanirali jedan lijep dan. Ukoliko ste u vezi nadam se da će vas vaše bolje polovice lijepo iznenaditi ali imajte na umu da bi bilo u redu da to bude uzvraćeno. Ukoliko ste u braku nadam se da ćete uspjeti izdvojiti malo slobodnog vremena za sebe i svog supruga. Ukoliko ste sami, nema veze, to definitivno nije najgora stvar jer možete izaći u dobar provod sa prijateljicama ili sa mamom na ručak ili jednostavno imate opravdanje da se lijepo sami počastite sa onim što si dugo i jako želite.

Iako sam imala u planu napraviti look za Valentinovo taj plan je propao jer eto već treći tjedan ležim prikovana za krevet. Naime, prvo me ulovila gripa a potom je ista prešla u upalu pluća. Sama sam si za to kriva jer sam se posljednjih mjeseci jako forsirala što fizički što psihički i ovo mi je jedna škola koja mi je očito bila potrebna da se sjetim da sam na kraju dana samo čovjek.

Iz tog razloga, teme postova na blogu su možda malo monotonije ali ja jednostavno nemam snage. Organizam mi je jako iscrpljen što od visokih temperatura što od antibiotika i ukoliko postoje neke prirodne metode za opravak ja bi ih rado čula?

Mogli ste na blogu vidjeti jedan novi post pod nazivom Photo Diary koji će ići redovno otprilike dva puta mjesečno i zapravo će post sadržavati nekoliko meni dragih i zanimljivih fotografija.

Kako sam naglasila početkom godine, blog će ozbiljnije krenuti u smjeru lifestyle tema jer jednostavno ne želim monotoniju a i samu me zanimaju takve teme. Naravno, beauty će i dalje biti baza i prioritet.

U nedavnom new in postu sam vam spomenula da nam stiže Armani kozmetika a sada imam i okvirni datum i lokaciju – krajem veljače u parfumeriji Douglas Trg Bana Josipa Jelačića 1. Sada još čekamo obećani Kiehl’s. Luminous Silk Foundation je fantastičan te si mislim isprobati i Maestro a planiram se počastiti i nekim ružem, ukoliko vi imate preporuka za Armani kozmetiku ja sam spremna da zapišem vaše prijedloge!?

Tko je posjetio MAC u Zagrebu? Dojmovi? Moram priznati da je prostor zaista spektakularan i cijene su više manje tipične za EU osim paleta sjenila Warm i Cool koje kod nas dođu oko 1200kn dok su iste npr u UK oko 650kn, odgovor koji sam dobila od prodavačice za tu cijenu je bio “zato jer mi uvozimo” te sam jednostavno odustala jer nije imalo smisla nastavljati taj razgovor. Na žalost od pet stvari sa moga popisa ja sam našla samo jednu ali kako sam ja MAC posjetila tek drugi tjedan po otvaranju to ću opravdati gužvama u početku otvaranja te je normalno da su se zalihe rasprodale. U svakom slučaju, MAC sada nam je tu pri ruci pa sam sretnija i mirnija.

Prije no što sam se razbolila imala sam plan napokon se ošišati i nabaciti pramenove jer ja niti bojam kosu a bome ju ni ne šišam drastično i sada sam već nekako odustala polako i malo mi je žao jer eto kao svaka promjena dobro dođe. Plan je bio možda čak i duži bob ili lob (ili koji je već trenutni naziv) te sam mislila nabaciti bayalage pramenove u nekim svjetlim varijantama. Uglavnom, kako sam odustala od šišanja razmišljam samo o bojanju ali ali …. ma ona grozna dupla vaga u meni ne da mi mira zapravo pa su prijedlozi dobrodošli!?

Bila je ovo jedna brzinska kavica ili čaj trenutno u mom slučaju. Želim vam dobru zabavu za danas ili večeras i ako dvojite za koji se make up look odlučiti, imajte na umu da je crveni ruž stara ali dobro provjerena klasika, lagana linija tuša na kapku, umjetne trepavice apsolutni must have i tek mali dašak rumenila da naglasi jagodice!

Sretno Valentinovo!

ps-još samo sutra primamo prijave za darivanje iscrtavanja obrva japanskom metodom KLIK na LINK!!!!