New In #32 – Drugstore haul

Drugstore haul

Kako kvaliteta drogerijskih proizvoda sve više raste tako je iz dana u dan moj interes sve veći. U posljednjih godinu dana otkrila sam toliko odličnih proizvoda koji bi mogli posramiti neke nekoliko puta skuplje.

L'Oreal Paris Catrice

L’oreal Paris ruž iz Nude kolekcije poznatih ličnosti sa potpisom J Lo je zaista jako ugodan na usnama a ova nijansa je najljepša u čitavoj kolekciji, kod nas nije dostupan ali zato je dostupan na feelunique.com . Nadalje, tu je još jedan krasan ruž iz jesenske Catrice kolekcije  pod nazivom Alluring Red i novitet u stalnoj postavi asortimana Catrice Velvet Matt sjenilo u nijansi 040 Al Burgundy.

Mala napomena vezana uz sjenilo, ukoliko vidite kroz poklopac da je kao lagano napuklo ne kupujte jer će se desiti ovo kao sa slike.

Oriflime

Da zaokružim priču sa ruževima, tu se našao i *Oriflame ruž iz linije The One u nijansi London Red.

Maybelline Super Stay Better Skin Foundation

Maybelline New York Super Stay Better Skin tekući puder u nijansi 030 Sand je toliko divan za mješovitu i masnu kožu da ga ja ne mogu dovoljno nahvaliti, napokon nešto samo za nas sa masnijom kožom. Ovaj puder nikako ne bi preporučila suhoj koži a nisam sigurna ni da li bi normalna imala prolaz.

Batiste Strenght & Shine Dry Shampoo

Batiste Strenght & Shine, šampon za suho pranje kose s dodatkom L-arginina je dodatak asortimanu i mislim da će mi biti draži od varijante za smeđu kosu koja mi je fantastična. Efekt je puno bolji te postojaniji. U dm-u je trenutno akcija pa sam uz kupovinu dobila i ovo putno pakiranje te popust od 30%, više o akciji saznajte klikom na ovaj link.

YesTo

YesTo vlažne maramice za skidanje šminke su zaista odlične i toliko sam se navukla na njih da imam potrebu uvijek imati jedne u ladici, za rezervu. Kod nas nisu dostupne ali zato jesu na feelunique.com .

Eylure false eyelashes

Uz maramice ubacila sam i jedne Eylure umjetne trepavice, mislim da je Ardell dobio ozbiljnu konkurenciju po pitanju trepavica u mojoj ladici. Također dostupne na feelunique.com .

Nivea roll on

Obnovila sam i kupovinu najboljeg deodoranta drogerijskog ranga, Nivea Dry Comfort.

Organix

Nedavno je u Kozmu bila akcija na sve šampone i regeneratore pa sam kupila Organix Biotin & Collagen šampon i regenerator i ubacila Renewing Argan Oil of Marocco šampon kojim sam bila jako zadovoljna te sam ga recenzirala u ovom postu.

Maybelline Bourjois Max fctorKozmo kistovi

Kad smo kod Kozma, ovog vikenda trajala je akcija na dekorativu 40% pa sam se i tu malo počastila i kako je kupovina bila iznad 150kn na poklon sam dobila kistove.

Maybelline New York Go Extreme Volum’ maskara mi je veliko otkriće jer sa njom su moje trepavice ogromne. Također Maybelline New York olovke za usne obožavam i mislim da sam sa nijansom 132 Sweet Pink skupila sve.

Bourjois Healhy Balance puder u kamenu u nijansi 52 Vanilla sam željela isprobati pa je ovo bila prava prilika za to.

Max Factor lakovi za nokte su me jako iznenadili svojom kvalitetom. Gel Shine varijante su bile na akciji 1+1 tako da sam kupila 4 komada a platila samo 2 dok je na Glossfinity išao popust od 40%. Brzo se suše, postojani su 4-5 dana te je dovoljan jedan sloj, lakovi baš po mom ukusu.

IMG_5183

Za kraj sam ubacila jedan sprej te serum za kosu koji su mi nedavno stigli, radi se o *Douglas Protein Repair liniji koja je idealna za obnovu kose nakon ljeta i moram reći da moja tanka a duga kosa sklona petljanju obožava ova dva proizvoda.

To bi bilo to, da li ste vi što novo kupovali i imate li preporuka?

*pr uzorci

Tagovi: