Beauty Box By Glam Guru #2

Kategorije: Makeup, Preparativa

Prije otprilike 2 mjeseca naručila sam svoj prvi beauty paket sa izraelske stranice Glam Guru te vam o njemu pisala u ovom postu. Kako je princip naručivanja isti neću ponavljati ponovo, a ako ne znate o čemu je riječ – KLIK.

Dakle, izbacili su u ponudu još jedan paket koji sam naravno i naručila no ovaj me malo razočarao svojim sadržajem a i imali smo problema sa poštom tj slanjem pa mi se nekako čini da nakon ovoga više neću naručivati treći … ne znam, da li to još razočaranje govori iz mene ili mi to i nije toliko “napeto” :/.
Ovaj se paket kao i prethodni više bazirao na preparativi što je i bila moja želja jer ukusi se razlikuju po dekorativi a preparativu je ipak lakše iskoristiti.

Revlon Uniq-One s mirisom kokosa je sprej za kosu i on mi je zapravo najveće i najbolje iznenađenje u paketu i svakako nabavljam full size proizvod.
Pošpricam kosu sa njim nakon pranja te ju uvelike lakše raščešljam a i toliko je mekana i ugodna pod prstima, lepršava i zaista blistava a tek miris kokosa koji ostaje prisutan mmmmm … odličan proizvod na prvi pogled/test.
Dr Dabour anti age krema, tester pakiranja još neisprobana.
Četka za kosu u pozadini me zapravo užasno bode u oči i kada sam ju ugledala pomislila sam si “pa šta mislite da mi je 5” :/ … nije mi jasna nikako no dobro, kako je mala zgodna je za puta.

Pigment za oči koji će meni biti idealan kao rumenilo je zapravo također ugodno iznenađenje jer se radi o ljetnoj koraljnoj nijansi sa primjesima zlatnog shimmera – zadovoljna.

Elin Bianco ulje za kosu je također fantastično, malo ga treba a čini čuda na vrhovima a ono što zaista ostavlja bez daha je predivan puderasti miris koji traje satima na kosi.

Lavido Exfoliating Cream me jako zanima jer u sastavu se navodi kora nara i citrusna ulja 😀 …. k tome, sve što ima u nazivu “exfoliating” po meni je prodano ;).

Lavido testeri seruma i kreme u pozadini :).

Lanegev sapun predivnog mirisa citrusnih ulja i začina zaista prelijepo miriši i da budem iskrene meni stoji na polici u make up kutku jer mu nijedna svijeća nije ravna :P.
Dr Melumad serum za lice i u pozadini Lavanda deodorant kojega se zaista veselim isprobati ;).

***
To je bio sadržaj paketa i zapravo sam sada podijeljenog mišljenja da li možda ponovo naručiti ili ne jer pola proizvoda me jako dojmilo no jednako toliko me ostala polovica razočarala …. što vi mislite, vrijedi ili ne???

Ivana
lp