Vichy – Dercos Neogenic Shampoo

Kategorije: Vichy

Prije par mjesece Vichy je na tržište lansirao šampon za gustoću kose koji ujedno smanjuje opadanje kose.

Tada sam dobila PR uzorak no kako mi je u tom periodu (mislim da je bila jesen) kosa bila baš kakva treba biti odlučila sam preskočiti recenziju te sam nedavno kupila ovaj šampon jer kosa mi u proljeće znatno opada pa je recenzija za ovaj proizvod ipak ugledala svijetlo dana.
Šampon je dostupan u ljekarnama po cijeni od 102kn za 200ml.

Tekstura šampona je u potpunosti klasično lagana i zapravo sam zadovoljna da ga ne treba puno a jako dobro zapjeni. 
Miris me podsjeća na neki muški gel za tuširanje i to sa nekim mirisom bora u naletima ali ne zadržava se na kosi pa nije predstavljao problem.
Kosu šamponiram dva do tri puta, ovisi o potrebi a tako sam prakticirala i sa ovim šamponom.
Pakiranje mi je trajalo točno mjesec dana, kako prvo pakiranje tako i drugo a ja kosu perem tri do četiri puta tjedno, također ovisno o potrebi.
Prvo što sam primijetila je ona škripavost kose pri ispiranju što mi je govorilo koliko je šampon temeljit a meni je upravo ta temeljitost jako bitna jer kosa mi je masna i k tome ja zaista koristim puno preparata za stiliziranje kose.
Nisam primijetila da ovaj šampon isušuje kosu ali mislim da ima tendenciju ka tome uz duži period korištenja.
Kosa mi je izgledala gušće i zaista je ovo šampon koji daje potpuni volumen kosi. Isto tako, kosa je dobila i na čvrstoći a opet je na dodir bila mekana. Moram priznati da se i manje mastila te nije otežavao kosu.
Jedini minus bi bila činjenica da nisam primijetila da mi kosa manje opada :/ no opet je i prekratak period od mjesec dana da bi rezultat mogao biti vidljiv.
U konačnici, ovo je jedan solidan šampon namijenjen tankoj kosi bez volumena i teksture jer po ta tri segmenta zaista nije podbacio.
Imate li problema sa ispadanjem kose i imate li preporuka ili savjeta?
Ivana
lp