Olival – Micelarna otopina s uljem smilja

Olival smilje

Iako često koristim micelarne nekako sam uvijek rezervirana prema istima, ne znam, jednostavno smatram da su svi ostali proizvodi za čišćenje lica primarniji od jedne micelarne otopine. Isto tako, po mom mišljenju to je nedorečen proizvod jer ja još ne mogu prihvatiti ali ni shvatiti činjenicu da sa micelarnom skidamo šminku i da se nakon upotrebe iste ne umivamo, jednostavno mi taj dio ne ide od ruke.

S obzirom na uvod imate pretpostavku čemu micelarna služi u mom slučaju, dakle, isključivo za skidanje šminke sa lica te se nakon upotrebe iste ja umivam koristeći proizvod poput gela ili pjene za umivanje lica. Ne bih ulazila u pojedinosti zašto bi se trebalo umivati ili se ne bi trebalo umivati nakon upotrebe iste jer svatko zna što mu najbolje odgovara.

Micelarna Olival

Pri upotrebi micelarnih ja obično iste koristim za skidanje šminke sa lica jer su u većini slučajeva micelarne podbacile po pitanju skidanja šminke sa očiju. Olivalova micelarna je iznimka po pitanju skidanja šminke sa očiju jer je zaista učinkovita po tom pitanju. Moram priznati da vodootporne maskare ne skida ali klasičnu maskaru sa dva tri sloja na trepavicama skine besprijekorno, kao i različite oblike tuševa za oči te naravno sjenilo. Jednako je pouzdana i kada je u pitanju skidanje šminke sa lica.

Miris ove micelarne je nešto intenzivniji no što sam ja navikla jer micelarne obično budu bez mirisa ili je isti izuzetno decentan no kako sam istaknula kod ove micelarne prisutan je herbalni miris koji meni osobno ne smeta. Ova micelarna je obogaćena eteričnim uljem smilja te je izuzetno ugodna na koži. Nije mi stvorila nikakve iritacije na licu te sam zapravo jako zadovoljna.

Olival micelarna 500ml / 49,90kn / sastav

Odličan omjer kvalitete, količine i cijene i ono najbolje od svega je to da s veseljem mogu podržati jedan hrvatski brand sa zanimljivim, kvalitetnim i nadasve pristupačnim asortimanom proizvoda.

Da li ste isprobali ovu micelarnu ili neki drugi Olivalov proizvod koji biste mi mogli preporučiti?

*pr uzorak