New In #15 – by Lana

Moja mi je draga prijateljica Lana bila u posjeti u Zgb i samim time uljepšala ove protekle blagdane. Druženje nam je na žalost bilo kratko i jako nam je nedostajala Jasmina pa da “trojac” bude na okupu ali uvijek mora postojati taj “ali” valjda.
Uglavnom, provele smo se lijepo i iako smo pričale pričale pričale bez prestanka i iako se čujemo svaki dan imam osjećaj da si nismo ni pola toga ispričale :/ … čak smo ponovile druženje za tjedan dana u Grazu ali opet si sigurno nismo sve ispričale :).
Lana u Zgb nije došla praznih ruku već se pošteno natovarila kao pravi Djedica 😀 a što se tu svega našlo pogledajte i sami.
Obožavam ove sapune i presretna sam jer imam mogućnost da si osiguram zalihe i k tome isprobam novitete.
Najslađa kada ikada !!!
Sadržaj je jednako sladak. 🙂
Obožavam Sephoru i nikada neću prežaliti njen odlazak iz Hr :(.
Uglavnom, lakovi fenomenalni baš kao i kupke kojih sam se zaista poželjela.
S lijeve strane nalazi se “spravica” za raščešljavanje trepavica ako ih je maskara sljepila i to čudo zaista sjajno odrađuje svoj posao i svakako je sastavni dio rutine jer svakako ljepše izgledaju kada ih počešljam i kada se ne slijepe.
Mislim da je Lana svakako prepoznala ovisnicu o Sephora proizvodima u meni :D.
Definitivno potpisujem prethodni navod ;).
Laline je brend koji je meni nedostupan ali Lana zna koliko ga ja volim i ona jadna svaki puta kada je u Izraelu vuče za mene ove krasne proizvode 😀 koje jedva čekam isprobati, naročito ovu LE liniju.
JA-DE je također izraelski brend u koji se također počinjem zaljubljivati jer sjenila su fenomenalna, maskara fantastična a lak savršen a tek parfem koji je idealan za mene baš kao da sam ga sama birala .
Biotherm toaletna s mirisom oceana jer taj miris također volim – neodoljivo ljeto :D.
Apivita sapune nisam isprobala i baš se veselim ;).
ETRO brend također čeka na testiranje ali sviđa mi se pakiranje.
L’Occitane balzam/ruž Lana obožava pa je i meni poklonila jedan primjerak da se i sama uvjerim u kvalitetu.
Sephora paleta iz blagdanske LE – moram li zaista naglašavati koliko mi je predivna i koliko ju obožavam.
Clinique olovku za oči još nisam isprobala ali ide u u upotrebu kroz koji dan.
Alessandro Express za zalihu i valjda posljednji primjerak na čitavom Balkanu.
Estee Lauder ANR okoloočna krema koju sam recenzirala u ovom postu – volim ;).
Freeman maske sam silno željela isprobati, zapravo sam željela isprobati varijantu sa glinom no Lana je otišla u kupovinu čitavog asortimana 😉 …. varijantu sa glinom sam isprobala i oduševljena sam, kroz koji dan ide i varijanta sa ananasom a peel off čuvam za ljeto.
Losion za stopala je jako hvaljen pa je Lana također smatrala da bi ga trebala isprobati. i moram priznati da me kombinacija mente i šljive svakako mami ;).
***
Draga Lana još jednom jedno veliko hvala na ukazanoj pažnji no više od svega naše druženje je ipak bilo to koje je nadmašilo čak i sve ove divote.
***
Mislim, kako je stajalo u prethodnom postu moram isto ponoviti, ja ne mogu izdvojiti nešto od drugoga jer mi je sve jednako drago i divno no zanima me što se vama javiše svidjelo?
lp 
Ivana