Lancôme Miracle Cushion

‘Tekući’ jastučić u kompaktnoj kutijici koji pruža osvježavajuću hidrataciju  i savršenu prozračnost i sjaj.

1 Lancome Miracle Cushion Lancome Miracle Cushion 14g/337kn {klik na link za sastav}

Miracle Cushion dolazi u elegantnom pakiranju koje izgleda poput pakiranja u kojem nam inače dolazi puder u kamenu ili pak kompaktni puder, no Miracle Cushion nije nijedno od to dvoje navedenog.

Po otvaranju tu se sa unutarnje strane poklopca nalazi ogledalo i aplikator za nanošenje. Ispod aplikatora za nanošenje slijedi još jedan poklopac a iza njega slijedi iznenađenje, tu se naime nalazi taj čudesni jastučić.

Pri prvom dodiru jastučića može se odmah primijetiti koliko je isti mekan i fleksibilan na dodir a tekstura prozračna i osvježavajuća.

2 Lancome Miracle Cushion 3 Lancome 4 Lancome Paris 5 Lancome Miracle Cushion

“Sva svježina i prozračnost tekućine, praktičnost nošenja u torbici zahvaljujući kompaktnoj kutijici i jedinstveni učinak BB kreme… u samo jednom koraku! Miracle Cushion hidratizira, ujednačava i štiti kožu od UV zračenja, istovremeno donoseći nevjerojatan osjećaj svježine. Koža je nakon nanošenja ljepša i hidratizirana te blista baršunastim sjajem, ostavljajući dojam profinjenosti – kao da je ulaštena. Nevjerojatno se lako nanosi i pruža osjećaj savršenog make-upa u kombinaciji s ujednačenim, čistim i hidratiziranim tenom u samo par sekundi… bilo kada i bilo gdje.”

6 Lancome 7 Lancome 8 Lancome 9 Lancome

Tekstura podloge je jako ugodna i zapravo ju je najbolje usporediti sa svilom jer formula podloge koncentrirana je u vodi i obogaćena je hlapljivim uljima koja djeluju kao izvor vlage i svježine. Pri nanošenju ostavlja tek korektivni dio boje te bi ju ja definirala da pruža lagano do srednje prekrivanje. Aplikator za nanošenje posebno je dizajniran kako bi se prilagodio teksturi te je izrađen od poliuretana a zahvaljujući delikatnoj strukturi pruža upravo optimalnu dozu za nanošenje. Ova inovativna tehnika omogućuje dosad neviđenu lakoću nanošenja bilo kada i bilo gdje.  Također, bitno je za spomenuti kako je ovaj proizvod dizajniran prema načelima ekološke osviještenosti, naime, jednostavno pritisnite palcima kako biste izvadili podložak s jastučićem i umetnuli novi. Ova nevjerojatno jednostavna tehnika omogućuje da mijenjate nijanse i prilagođavate ih godišnjim dobima, kako biste naglasili delikatnu ljepotu tena.

10 Lancome Miracle Cushion 11 Lancome

“Miracle Cushion povezuje učinak njege i svojstva za uljepšavanje kože. Formula je obogaćena ekstraktom borovih iglica, poznate po depigmentacijskim svojstvima. Spoj emolijentnog sredstva i glicerina poboljšava vlažnost kože, koja nakon nanošenja postaje mekša i glatkija. Formula je obogaćena adenozinom koji djeluje protiv bora. Koža nakon nanošenja zrači zdravim sjajem, nepravilnosti su izbrisane, a tekstura kože je ujednačena. SPF 23/PA++ za zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja. Tako pomaže štititi kožu od stvaranja pigmentacijskih mrlja i pjega povezanih s foto-starenjem.”

Miracle Cushion dostupan je u šest blistavih nijansi koje se stapaju sa svim bojama puti, od najsvjetlije do najtamnije:

01, odgovara Teint Miracle 01
02, odgovara Teint Miracle 02
03, odgovara Teint Miracle 03 i 035
04, odgovara Teint Miracle 045, 05 i 055.

Miracle Cushion može se koristiti kao baza za makeup, poput BB i CC kreme te kao tekući puder što ja najčešće i preferiram kada ga koristim.

Bez naslova

S obzirom da nemam pretjeranih problema sa svojom mješovitom kožom Miracle Cushion idealan je za korištenje u ovom zimskom odnosno hladnijem periodu godine jer sa postojanošću sam jako zadovoljna a uostalom nakon otprilike 5-6 sati kada podloga počne nestajati sa lica lako ju popravim s obzirom na aplikator koji dolazi u pakiranju. Preko T-zone obično malo matiram sa puderom u prahu i to je to, jer opet ponavljam iako ova podloga pruža lagano do srednje prekrivanje moja površina kože ne pokazuje velike probleme tako da meni nije potreban niti korektor pri korištenju ove podloge a isto tako mi se pokazao odličan za okoloočno područje. Definitivno bi ovaj proizvod nazvala moj zimski must have proizvod.

Da li ste isprobali ovaj puder ili nešto slično i kakvi su vaši dojmovi?

1

*pr uzorak