Filorga Perfect+ Serum

Filorga je vrhunska, francuska anti-age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom. Vodeći se načelom Medi-cosmetique® kombinira učinkovitost estetske medicine i zadovoljstvo korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja. Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje postupnom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajni učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF® sfere koje se koriste u mezoterapiji. Više o brandu i proizvodima iz asortimana možete pročitati klikom na ovaj link.

Filorga Perfect+

Filorga Perfect+ serum za savršenu kožu dolazi u elegantnom staklenom pakiranju od 30ml sa pipetom koje olakšava doziranje količine pri nanošenju seruma na lice. Cijena seruma iznosi 418kn u Formasana dućanu (Nikole Tesle 13 u Zagrebu) a sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Filorga PERFECT+ serum namijenjen je isključivo mješovitoj i masnoj koži jer ovo je zaista jedan matirajući serum sa kojim bi se normalan i suhi tip kože teško našli. S obzirom na matirajući efekt ovaj serum sprečava pojavu viška sebuma i po mom mišljenju je najbolji proizvod (po pitanju matiranja) ikada s obzirom da je najdjelotvorniji do sada. Osim što dugotrajno matira kožu sužava pore u početku samo vizulano no stalnim korištenjem su one jako izražene postale ipak manje vidljive. Ovaj serum također djeluje na bore te obnavlja kožu i daje joj prirodan, zdrav i blistav izgled.

Iako na deklaraciji stoji da je serum pogodan za korištenje ujutro i navečer ja ga koristim samo ujutro i moram priznati da sam iz dana u dan sve više impresionirana kako suzbija pojavu viška sebuma a da pritom ne isušuje kožu niti stvara ikakve iritacije. Svaki puder je znatno postojaniji kako koristim ovaj serum mada u zadnje vrijeme rijetko posežem za puderima već sam bazirana na toniranim kremama jer korištenjem ovog seruma primjetila sam kako koža ima znatno manje nepravilnosti.

Dovoljne su samo četiri kapljice (čelo, obrazi i brada) ovog vodenastog seruma zanimljivog gotovo citrusnog mirisa (ali jako decentnog) da zablistate te da višak sebuma bude pod kontrolom.

Filorga Perfect+ Serum Perfect+ Filorga Filorga Serum Perfect+

Filorga mi je zanimljiv brand i moja koža reagira na Filorgu izuzetno pozitivno tako da je ovo tek jedan u nizu Filorginih recenziranih proizvoda na blogu. Serum me oduševio jer je pouzdan po pitanju matirajućeg efekta a i jako sam zadovoljna izgledom kože lica što potvrđuje i činjenica da mi nisu potrebne podloge sa jačim prekrivanjem.

Koliko je vama poznat brand Filorga i imate li preporuka?

Filorga

*pr uzorak
Tagovi: ,