Beauty | Lancôme LE „Absolutely Rôse!“ – La Palette La Rose

REINTERPRETACIJA RUŽIČASTE U PARIŠKOM STILU

Pariz svakog proljeća donosi nešto novo – ove je godine kao nadahnuće poslužila ružičasta boja. Lisa Eldridge odabrala je ovu bezvremensku boju kako bi reinterpretirala snove Parižanke kroz novu, veličanstvenu kolekciju. Ružičasta je iznimno očaravajuća boja, boja Lancômea, a sada je zvijezda kolekcije „Absolutely Rôse!“. No to nije sve. Ove smo je godine imali prilike vidjeti na najprestižnijim tjednima mode širom svijeta, a bila je, naravno, prisutna i u backstageu modnih revija, ponosno zauzevši mjesto u paletama svih visažista! Iako je još uvijek riječ o ružičastoj, sada je reinterpretirana na inovativan način u kolekciji koja spaja prepoznatljiv i lepršav pariški chic sa snažnom dozom svježine, nježnosti i čistoće.

Lancômeova proljetna kolekcija „Absolutely Rôse!“ u ružičastom ogrtaču nudi nam pregršt zanimljivih proizvoda; La Rose à Poudrer Parisian Kabuki, Cushion Blush Subtil, Le Crayon Miracle, Parisian Lips Le Stylo, Grandiôse Liner, Juicy Shaker  i La Palette La Rose o kojoj slijedi više informacija u nastavku posta.

BLISTAV IZGLED PO MJERI

La Palette La Rose (532 kn – klik za swatcheve)

Ova nadasve romantična kompaktna kutijica sadrži sve što je potrebno za jedinstveni proljetni look vaših očiju i usana! U njoj se krije paleta od šest sjenila u vedrim, pastelnim, nježnim i osvježavajućim nijansama. Kreirala ih je Lisa Eldridge, a mogućnosti isprobavanja, gradacije i kombiniranja su beskonačne!

Ispod poklopca ćete pronaći tri ruža: jedan iznimno sjajne teksture i dva baršunastog finiša. Ovaj trio boja i tekstura kreiran je kako bi vam ponudio cijeli niz različitih lookova, koji će ispuniti težnje i snove svake žene. Usne sa zamagljenim efektom, blistavim finišem, mat učinkom, ili kombinacija sveg navedenog… Odvažite se, isprobajte ih i nabacite osmijeh!

Budući da Lancômeova kreativna direktorica za makeup ništa ne prepušta slučaju, kompaktna kutijica sadrži i kist s dva kraja, savršen za nanošenje šminke ili mijenjanje lookova na licu mjesta, kad god poželite, baš poput prave Parižanke.

MOJI DOJMOVI

Već samo elegantno pakiranje u prepoznatljivom Lancôme ruhu daje na znanje kako se radi o makeup proizvodu idealnom za proljetne dane. Iza prekrasno dizajniranog pakiranja krije se šest nijansi sjenila u nježnijim pastelnim tonovima koji odišu proljetnom notom, baš kao i sjajilo i dvije nijanse ruževa. Iako sjenila dolaze u nešto decentnijim tonovima, moram priznati da sam jako zadovoljna pigmentacijom istih. Tekstura samih sjenila je mekana i baršunasta a nijanse se idealno nadopunjavaju. Kombinacija dvije nijanse ruževa izvrsno se pak nadopunjava sa sjajilom koje također može poslužiti i na kapcima za neki wet look. Dvostrani kist koji dolazi u sklopu palete savršen je dodatak te je idealan s jedne strane za nanošenje sjenila a s druge strane za nanošenje ruževa.

Jedinstvena kombinacija nijansi čini ovu paletu posebnom u mojoj kolekciji i sigurna sam da ću je koristiti tijekom cijele godine. Sjenila su uz adekvatnu bazu postojana na kapcima tijekom cjelodnevnog nošenja, lijepo se nanose odnosno blendaju i kao točka na i mislim da je ova paleta idealna za putovanja ili pak za kreiranje makeup look-a povodom vjenčanja. U svakom slučaju, radi se o jednom proizvodu koji će obogatiti svaku makeup kolekciju kako svojim šarmantnim dizajnom tako i posebnim notama boja.