Vichy Liftactiv Supreme [giveaway]

Liftactiv Supreme nova je progresivna njega za korekciju bora i čvrstoće kože koja pruža lifting učinak iz dana u dan. Liftactiv Supreme njega pomoću „day proof“ tehnologije te 3-d optičkog zaglađivanja omogućuje borbu protiv starenja tijekom dana te dugoročnog starenja kože lica: pruža trenutan dojam zaglađene i ujednačene površine kože. Svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te dugoročno djelovanje protiv bora i gubitka čvrstoće kože. Nemasna i neljepljiva ugodna tekstura zaglađuje kožu i čini ju baršunastom na dodir.

Vichy

TRENUTNO: 3D-OPTIČKI DOJAM ZAGLAĐENOSTI KOŽE
Formula proizvoda Liftactiv Supreme obogaćena je tehnologijom optičkog 3D-poboljšavanja koja na pogled i na dodir preoblikuje površinu kože. Takvu 3D-senzorijalnost osigurava kombinacija prekrivajućih čestica, matiranog pudera i bijelih mikro-kuglica koji u trenu zaglađuju površinu kože i daju joj sjaj. Matirane mikro-sfere s finim bijelim bisernim prahom brišu nepravilnosti. Ten kože je pritom matiran i ujednačen. Formula omogućuje baršunasti osjećaj kože. Teksture su bogate na dodir i pružaju dugotrajni osjećaj ugode.

TOKOM DANA: ADENOZIN + KOFEIN
Adenozin zaglađuje kožu. Time sprječava pojavu malih bora tijekom dana i djeluje protiv izražajnih bora. Kofein djeluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimulira, regenerira i pomaže u sprječavanju zadržavanja vode. Aktivni sastojci zajedno djeluju protiv starenja kože tijekom dana.

DUGOROČNO: RAMNOZA + NEOHESPERIDIN
Ramnoza je odabrana za jačanje učinka protiv trajnih znakova starenja kože. Neohesperidin je jaki antioksidant koji pomaže sprječavati utjecaje foto i kronostarenja te gubitak sjaja. Ujedno jača zaštitnu barijeru kože (test in vitro). Jedinstvena učinkovitost kombinacije aktivnih sastojaka djeluje na kakvoću kože koja se poboljšava te dugoročno djeluje protiv bora i gubitka čvrstoće kože.

Kao dugogodišnji partner bloga Vichy je i ovoga puta mislio na moje drage čitateljice te vas dariva sa Liftactiv Supreme kremama.

Vichy darivanje giveaway

Blogorođendansko darivanje {uvjeti i pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 08.12.2015. do 14.12.2015. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti na način da ispod ovog posta u komentarima napišete Vichy & Anaviglam giveaway ali isto to možete učiniti i na Facebook stranici bloga klikom na ovaj link te vam se na taj način udvostručuje šansa za osvajanje željene nagrade. Dobitnice su tri te će iste biti izvučene u utorak 15.12.2015. i njihova imena će biti objavljena u toku dana na blogu no ja ću iste kontaktirati na mail koji ostave pri prijavi u komentarima. Na taj isti mail moraju mi odgovoriti unutar naredna 24h u protivnom izvlačim druge dobitnice.

Svima želim puno sreće no ukoliko ne osvojite nagradu u ovom darivanju budite bez brige jer blogorođendan slavimo do kraja godine te vas čeka još puno darivanja i lijepih nagrada, više o narednim darivanjima možete saznati klikom na ovaj link.