… uvijek ih iznova kupujem …

Kategorije: Korektor, Makeup, Maybelline

Jučer kada sam po ne znam već koji put otišla u nabavku jednog omiljenog proizvoda nastala je i tema za današnji post.

Naime, ljubitelj kozmetike poput mene uvijek voli isprobavati nešto novo i rijetko kada se ponavlja kupovina više od 2 do 3 puta. Naravno, tomu je presudno i koliko se često koristi taj neki određeni proizvod a i sama potrošnja je bitan faktor, odnosno koji je vremenski period potrošnje.
Uglavnom, danas vam donosim priču o dva dekorativna proizvoda koje sam kupila ne jednom, dvaput ili triput već nebrojeno puta.

Jedan je proizvod drogerijskog ranga a drugi high end.

Maybelline New York
Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer, 6ml (cca 10ak eura)
Kada je ovaj korektor tek došao na naše police ja sam ga zaobilazila u širokom krugu, nije mi se sviđao aplikator, odnosno spužvica na vrhu kojom se proizvod nanosio. Nakon nekoliko pohvala odlučila sam mu ipak dati šansu i zaljubila se u njega.
Kako je ovaj korektor sa naših polica povučen sada ga nabavljam u Austriji (dm, Muller, Bipa) ili na ebay-u tako da vam točnu cijenu nisam ni željela navesti jer varira od mjesta gdje sam obnovila zalihu.
Ovo je korektor koji će pružiti izuzetno prekrivanje okoloočnog područja, po nanošenju se neće micati do skidanja te neće ulaziti u linije/bore. Isto tako, idealan je i za highlighting. 
Uvijek ga kupujem u nijansi Light Pale i kao takav mi odgovara i tokom zime kada sam znatno svjetlija u odnosu na ljetni period kada zaista brzo dobijem nekoliko tonova tamniju boju.
Idealan omjer cijene i kvalitete i zaista krasan korektor kojega sam kupila nebrojeno puta.

Dior Addict
Lip Glow, 3,5g (cca 200ak kuna)
Iako bi bilo za pretpostaviti da ću kao HE proizvod odabrati npr puder jer ja ih zaista brzo trošim i imam nekoliko divnih za preporučiti ja sam se odlučila za lip balm.
Naime, ovo nije samo lip balm za mene, ovo je spas za moje usnice i najsavršeniji proizvod za njih kojega koristim kao balzam za njegu, kao bazu odnosno podlogu ruževima te samostalno jer isti ističe prirodnu nijansu vaših usana.
Možda je razlog mojih nebrojenih kupovina ovog proizvoda činjenica da ga nanosim dnevno po nekoliko puta te da se isti brzo troši no ja ne žalim jer njega koju mi pruža je neprocjenjiva.
Neki bi rekli da je to zaista pretjerana cijena za balzam za usne i da je to samo balzam ali zaista bi ti isti bili u velikoj zabludi.
Od nedavno je dostupan u dvije nijanse – rozoj koju ja preferiram te narančastoj koja me osobno nije dojmila jer moje usnice nemaju neki prirodan intenzitet pa im valjda zato rozi bolje odgovara.
U svakom slučaju, ovo je proizvod kojega ja moram imati i koji je opravdao nebrojeno ponovljene kupovine.
***
Sada me zanima možete li vi izdvojiti po jedan dekorativni proizvod kojega ste kupili nebrojeno puta?
Ivana
lp