…proba…:D

Kategorije: Catrice, L'Oreal
U jednom od proteklih postova spomenula sam kupovinu Catrice smokey eyes palete i Catrice multi colour blush…bila je Kozmo promotivna srijeda i sva rumenila i sjenila su bila snižena za 30%. Uglavnom, tu paletu i rumenilo od Catrice sam gledala par puta ali nikako da kupim i ovo je bila idealna prilika.

CATRICE SMOKEY EYES set 030 “meet me at the bonfire” 

 Kozmo 24.43kn (sa 30% popusta)

 bez blica
 sa blicom
 bez baze
sa bazom
Kako nemam puno iskustva sa Catrice sjenilima i ne mogu ih međusobno uspoređivati moram priznati da me ova paleta nije pretjerano impresionirala svojom kvalitetom. Dakle, ambalaža je krasna, otvaranje palete sa strane vrlo kreativno, postojeći aplikator i kist upotrebljivi, nijanse unutar kutijice krasne, sadržaja 7.45g te godina dana roka trajanja po otvaranju. To je ukratko i idealno ali jedno jutro nisam bila u gužvi i stigla sam okušati sreću i isprobati paletu te sve vjerno poslikati. Kao prvo, ovo je sve samo ne paleta za smokey eye kako se i prezentira a vidjet ćete i na slikama u nastavku. Boje nisu naročito pigmentirane te su problematične pri blendanju na oku. Najsvijetlija nijansa ima mrvicu sitnog shimmera, sljedeća za par nijansi tamnija ima nešto uočljivijeg srebrnog shimmera a do nje najtamnija tj tamnosmeđa koja je matirana a posljednja crna nijansa je u principu eye liner koji je premastan i prerijedak za upotrebu. Uglavnom, nakon što nanesete sjenila dobit ćete jedan natural look sa prirodnim nijansama koje će biti postojane tokom cijelog dana, neće iritirati oči i biti ćete zadovoljne ako volite neki prirodan make up. Liniju oko oka nisam ni krenula raditi sa eye linerom koji je u setu jer je zaista prerijedak pa sam samo obrubila sa tamnosmeđom nijansom (matiranom) iz seta. U svakom slučaju ovo se nikako ne bi trebalo zvati “smokey eyes” već “natural eyes”, vidjet ćete u slikama niže o čemu govorim.
CATRICE MULTI COLOUR BLUSH 010 “riviera rose”
 Kozmo 21.63kn (sa 30% popusta)

Ovo je svakako krasno rumenilo s kojim također dobivate jedan natural look, štoviše, mojim obrazima daje nijansu koju imam prirodno kada se zarumenim i zbog toga ga koristim svakodnevno. Nisam ga mogla uloviti dobro sa aparatom i zbog toga su tri fotke jer nisam mogla odlučiti na kojoj se fotki bolje vidi, slikano je sa bazom na prirodnom svijetlu. Ambalaža je kompaktna te sadrži 8g rumenila kojemu je rok trajanja 24mj po otvaranju. Rumenilo je postojano, ne trusi se, ne možete pretjerati sa nanošenjem, na koži lica je matirano makar kada sam ga probala na ruci primjećujem tek mikroskopski sitne čestice srebrnog shimmera. Prezadovoljna sam ovim rumenilom i svakako bi ga preporučila!
L’Oreal ruž za usne 708

Ovo je moj najdraži ruž i divno se uklopio u ovaj natural look sa rumenilom i sjenilom pa sam ga udlučila spomenuti. Inaće, ovo mi je već drugi put da sam ga kupila i prvi ruž koji sam cijeli potrošila. Vrlo je prilagodljiv raznim make up varijantama i zbog toga ga i volim. Hidratizira usne i postojan je a to je u principu i najbitnije kod jednog ruža. Moja preporuka!
Kako je to sve zajedno izgledalo kada povežemo ruž, rumenilo i paletu, pogledajte….
 umjetno svijetlo bez blica
 umjetno svijetlo bez blica
 umjetno svijetlo bez blica
 umjetno svijetlo bez blica
 umjetno svijetlo bez blica
 prirodno svijetlo sa blicem
 prirodno svijetlo sa blicem
prirodno svijetlo sa blicem
Da li vam se što svidjelo…paleta, rumenilo ili ruž?
Tagovi: