Hansaplast | Njega stopala za svaki dan + Giveaway

*Dobitnice darivanja su;

Kata, Lidija Kovac Levantin i Martina Berač, prva dobitnica prijavila se na blogu te bi ju zamolila da mi se povratno javi sa mail adrese sa kojom se i prijavila na mail anaviglam@gmail.com a preostale dvije dobitnice zamolila bi da mi se jave na FB u inbox sa profila sa kojih su se prijavile u narednih 48h.

Hvala svima na prijavi a uskoro se igramo ponovo!

***

Iako se ljeto bliži kraju njegovana stopala su uvijek u trendu. Za zdravu, meku i glatku kožu stopala, posvetite joj jednaku pažnju kao i njezi ostalih dijelova tijela.

Ljeti su stopala izložena vanjskim utjecajima tijekom cijelog dana zbog toga koža stopala upravo ljeti brže postaje suha i tvrda te ju je potrebno redovito hidratizirati. Nanošenje Hansaplast intenzivne kreme za stopala nakon svakog jutarnjeg tuširanja, održat će ih hidratiziranima cijeli dan. Navečer nanesite Hansaplast regenerirajuću mast i vaša će stopala biti glatka i meka.

Hansaplast Silver Active sprej za stopala savršen je antiperspirant koji sprječava znojenje i neugodne mirise, dok Hansaplast Fresh Active, osim što osvježava, pomaže sprječavanju nastanka atletskog stopala. Ujutro nanesite Hansaplast dezodorans i vaša će stopala kroz cijeli dan ostati suha i svježa.

Neodgovarajuća obuća, nove cipele te tanki remenčići sandala mogu izazvati pojavu žuljeva. Zbog toga neka vam se pri ruci uvijek nađe Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva i mjehura. Čim osjetite da se žulj formira stavite flaster. Proizvod će zaštititi to područje od pritiska, boli i infekcije te ubrzati proces zacjeljivanja.

hansaplast

U suradnji sa brandom Hansaplast darivam tri čitateljice sa Anti-Callus kremom koja u sebi sadrži 20% ureje koja pomaže u borbi protiv zadebljane kože stopala. Formula osvježava kožu i daje dugotrajne rezultate a koža je meka i podatna već nakon 4 dana uporabe.

Sve što trebate napraviti jest da u periodu od danas pa do 09.09./23:59h u komentarima napišete Hansaplast & Anaviglam giveaway. Darivanje je internacionalno i dobitnice će biti objavljene na blogu 10.09. u jutarnjim satima. Prijaviti se možete i na FB stranici bloga klikom na ovaj link.

Darivanje Hansaplast Hansaplast Anaviglam

Hansaplast proizvodi za njegu stopala dostupni su u bolje opskrbljenim ljekarnama i drogerijama.

SOS FLASTERI PROTIV ŽULJEVA I MJEHURA
Preporučena maloprodajna cijena (5 velikih flastera): 49,00 kn
Preporučena maloprodajna cijena (6 malih flastera): 47,00 kn

FLASTER PROTIV KURJIH OČIJU
Preporučena maloprodajna cijena (8 flastera): 24,00 kn

SILVER ACTIVE SPREJ ZA STOPALA
Preporučena maloprodajna cijena (150 ml): 40,00 kn

FRESH ACTIVE SPREJ ZA STOPALA
Preporučena maloprodajna cijena (150 ml): 39,00 kn

ANTI-CALLUS KREMA S UREJOM PROTIV ZADEBLJANE KOŽE STOPALA
Preporučena maloprodajna cijena (75 ml): 57,00 kn

ANTI-CALLUS 2U1 PILING PROTIV ZADEBLJANE KOŽE STOPALA
Preporučena maloprodajna cijena (75 ml): 45,00 kn

REGENERIRAJUĆA MAST ZA NJEGU STOPALA
Preporučena maloprodajna cijena (40 ml): 56,00 kn

Tagovi: