Giorgio Armani Rouge Ecstasy |Teatro 402|

1 Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani tim stručnjaka lansirao je još 2013-te prvi CC (Color & Care) ruž koji pruža njegu poput balzama a da pritom ostavlja trag izuzetno pigmentiranog ruža.

Linija Rouge Ecstasy nudi nam širok spektar nijansi, točnije 36 nijansi. Giorgio Armani kozmetika dostupna je u Douglas parfumeriji (Trg bana Jelačića 1, Zagreb), preporučena cijena Rouge Ecstasy linije je 269kn.

2 Giorgio Armani

S obzirom da sam na ruževe izuzetno slaba veselila sam se testirati Giorgio Armani ruž po prvi puta, time više što se radi o crvenoj nijansi pod nazivom Teatro (402). Iako na prvi pogled vrlo klasična crvena nijansa, Teatro je najbolje opisati kao izuzetno prilagodljivu nijansu koja će odgovarati manje više svima. Isto tako ovu nijansu vidim kao podjednako nosivu u toplijem periodu godine kao i u hladnijem.

3 Giorgio Armani Rouge Ecstasy 402 Teatro 4 Giorgio Armani Rouge Ecstasy 402 Teatro

Tekstura ruža je izuzetno kremasta i nadasve ugodna na usnama, baš poput bogatog balzama. S obzirom na teksturu u podlozi vam neće biti potrebna dodatna njega niti će vam ovaj ruž isušivati usnice, baš naprotiv, ovo je primjer ruža koji njeguje usne.

Pigmentacija je odlična ali s obzirom na teksturu trebat ćete dva do tri puta proći preko usana za bolji intenzitet nijanse. Isto tako, moram se osvrnuti baš zbog te bogate teksture da mi je u uglovima usana potrebna olovka u podlozi jer ruž ima tendenciju da klizi u uglovima usana te mi se također više svidjela aplikacija ruža sa kistom nego direktno ruža.

Postojanost je sasvim solidna s obzirom na teksturu, otprilike četiri sata ste bezbrižni a ukoliko ste jeli/pili popraviti ga možete samo usnama bez naknadnog nanošenja jer će se intenzitet smanjiti po sredini usana.

Ono što se meni posebno sviđa je sjajni finiš poput nekog tekućeg ruža jer ja osobno nisam veliki fan sjajila ali opet volim taj gloss efekt na usnama. Postojanost ovog prekrasnog finiša je također postojana satima.

Luksuzno crveno pakiranje od 4g kruna je ovog ruža kao i ugodan decentni miris.

5 Giorgio Armani Rouge Ecstasy 402 Teatro 7 Giorgio Armani Rouge Ecstasy 402 Teatro

Sve u svemu, Giorgio Armani Rouge Ecstasy linija je koja odiše luksuzom te isti pruža usnama. Nijansa Teatro klsična je cvena nijansa koju morate voljeti i svakako nadopunjava svaki look, nešto poput male crne haljinice koju morate imati u svom ormaru tako je i sa ovim ružem i ovom nijansom.

6 Giorgio Armani Rouge Ecstasy 402 TeatroGiorgio Armani Beauty 402 Red lipstick on lips

Da li ste istraživali Giorgio Armani kozmetiku i što vam se svidjelo?

*pr uzorak