… na kavi sa Anaviglam … #15

Još jedan kišni dan u Zagrebu odlučila sam iskoristiti za jednu kavicu koju smo preskočili zadnja dva vikenda.
U zadnjih par dana nanizalo mi se zaista puno obaveza, kako privatnih tako i poslovnih a i ove blogerske su također u punom jeku.
Isto tako, malo se “igram” po blogu te sam vas u zadnje vrijeme zasula nekim novim postovima.
Kozmetičke novitete ću vam sada predstavljati kroz BEAUTY NEWS postove koji će učestalo biti popraćeni nekim novitetima koji mi budu ustupljeni na recenziranje.
Zatim uz dobro poznati već NEKOZMETIČKI NEW IN post imamo i novi tip posta NON BEAUTY FAVOURITES.
Prije koji dan gostovala sam svojom recenzijom o famoznom serumu za lice spravljenim prema krvnoj grupi kod kolegice Maruše sa bloga Beauty Bloggete.
Tu je bilo i par klasičnih recenzija proizvoda u posljednje vrijeme, Palmolive gel za tuširanje, L’Oreal Paris micelarna, Real Techniques kistovi za konturiranje, Dior Lip Glow balm, Max Factor gloss te je sve skupa zaokruženo kozmetičkim favoritima za travanj.
Što kada je puder pretaman ili presvijetao, otkrila sam vam u ovom postu te planiram nastaviti za takvim tips&tricks postovima jer vidim da vas zanimaju ;).
U posljednje vrijeme nagomilalo mi se jako puno noviteta za testiranje a tako je malo vremena. Sa nekima sam već oduševljena poput Kevyn Aucoin pudera za konturiranje.
Trenutno sam opsjednuta kosom i proizvodima za kosu.
Naime, ja imam neke svoje faze kada se uhvatim nekog kozmetičkog segmenta i samo me to onda drži po pitanju noviteta i testiranja.
Ne znam da li se i vama takve situacije dešavaju ali meni da i to učestalo.
Uglavnom, sada je na red došla kosa koja zaista ne funkcionira najbolje zbog vlage u zraku. Nije ni ravna a nije ni kovrčava, jednostavno je bez veze pa traži puno više pažnje no inače.
Kako me s vremena na vrijeme “love” ovisnosti o pojedinim kozmetičkim proizvodima ista je stvar i sa odjećom i nekim nazovimo modnim dodacima.
Dakle, čim dođe toplije vrijeme tenisice postaju moj zaštitni znak, pri tome moju prednost uvijek ima Convers. Tenisice potežu traperice koje su zapravo po mom mišljenju najudobnija odjeća koja se može uklopiti u barem 70% situacija.
Lažni zlatni nakit sam već spominjala da obožavam no trenutno sam usmjerena na tanke lančiće sa privjescima koje onda nižem u slojevima :).
Sada ozbiljno, prolazite li i vi kao i ja kroz te faze da se navučete na neki proizvod ili predmet i ne odvajate se od njega :/ ?
Ovo je bio jedan kratki osvrt na posljednja dva tjedna … ništa posebno ali tek toliko da ne pomislite da je kavica otišla u zaborav ;).
Iako je ovo jedan sivi kišni dan imajte na umu da i kiša ima svojih prednosti … ja ju osobno volim 😀 … neodoljivo je romantična i zaista ima pregršt svojih čari … kava ili čaj, kolač ili voće, knjiga ili magazin, spavanac ili šetnja …. popraćeno kapljicama kiše – ma morate ju voljeti ;).
Ostavljam vas u razmišljanju što danas raditi uz jednu zaista odličnu stvar 😉 …

Ivana
lp
Tagovi: