Caudalie haul :D

Francuski brend Caudalie u Hrvatsku uvozi Formasana te je dostupan na njihovom web shopu te u bolje opskrbljenim ljekarnama.

Tri kraljevska proizvoda za njegu kože lica recenziram u današnjem postu.


Vinoperfect enzimska maska za piling 

50ml, 189kn

Maska koju koristim prema potrebi jer ju možete koristiti i ujutro i navečer te neposredno prije nekog događaja na kojem morate zablistati ;).

Efekat koji pruža vašoj koži je glatka površina kože, sužene pore te sjajan i ujednačen ten.

Kremaste je teksture te decentnog ugodnog mirisa. Nanosi se prstima te se ostavi 10ak minuta te ispere vodom.

Navela sam da je koristim prema potrebi ali ta se potreba svodi na 2-3 puta tjedno 😀 jer sam iznimno zadovoljna ovim proizvodim koji lijepo nahrani moju kožu lica, suzi pore te daje neopisivu blistavost i svježinu.

Krema za dubinski piling

60ml, 156kn

Piling koji koristim jednom do dva puta tjedno kako je i preporučeno te ga najčešće koristim u kombinaciji sa hidratantnom maskom o kojoj nešto više možete pročitati u nastavku.

Efekat koji ovaj piling daje je zaista jedno dubinsko i temeljito čišćenje kože lica. Kako pročišćava kožu dubinski iznutra te ju obnavlja isto tako i zaglađuje površinu kože, daje joj potreban sjaj te poboljšava samu teksturu kože.

Tekstura pilinga je na prvu vrlo ugodna jer se na prvu radi o nekoj više kremastoj teksturi no trljajući ga po koži lica dobijete pretpostavku da se radi ipak o jednom konkretnijem odnosno grubljem pilingu sa mikročesticama.

Miris je također ugodan i vrlo decentan a nanosi se na mokru kožu te se trlja prema vašoj potrebi.

Zaista izvanredan piling za duže staze i neophodan u mojoj rutini njege kože lica zbog izvanrednog efekta koji ostaje za njim te koji traje do sljedeće upotrebe.

Hidratantna krem maska

50ml, 175kn

Hidratantna krem maska koju koristim prema potrebi koja se svodi na dva tri puta tjedno te ju najčešće nanosim nakon prethodno navedenog pilinga.

Efekat koji ostaje nakon upotrebe ove maske je intenzivna dubinska hidratacija kože lice te smirenje kože izazvano nekom iritacijom.

Tekstura ove maske je kreamsta baš poput klasične kreme za suhu kožu. Miris je decentan i ugodan.

Koristi se dva puta tjedno na način da se na nanese na kožu lica uključujući i okoloočno područje te se nakon 15ak minuta višak ukloni blazinicom ili ispere. Kod mene tog viška nema već koža kroz 15ak minuta upije masku u potpunosti i tako mi maska ostaje na licu tokom čitave noći.

Obožavam ovu hidratantnu masku te moram priznati da mi je do sada najbolja hidratantna maska koju sam koristila. Po nanošenju koža je tako lijepo dubinski nahranjena, ugodna, mekana i podatna pa čak ostaje i efekta svježine i ugode i na okoloočnom području.

Sva tri proizvoda namijenjena su svim tipovima kože te nisu uzrokovali nikakve iritacije ili probleme te su baš naprotiv bili od velike pomoći mojoj koži lica te ostaju sastavni dio rutine moje njege lica.

Da li ste isprobali ili tek planirate?

Svakako su dobrodošle sugestije i za neke druge Caudalie proizvode?!

lp