Derma Venus

 

DermaVenus

Danas će izostati klasičan tip posta jer sam vas željela upoznati sa novootvorenom Derma Venus ordinacijom koja me zainteresirala svojom ponudom a koja će kroz par dana razveseliti čitatelje moga bloga, no prije iznenađenja slijedi malo upoznavanje.

Derma Venus ordinacija

Derma Venus je novootvorena ordinacija koja svojim inovativnim metodama, cjelovitim pristupom i najnovijim tehnologijama tretira kožu i brine za njezino zdravlje i ljepotu. Ordinacija Derma Venus specijaliziran je za ne-kirurška, anti-aging rješenja.

Skin Ceuticals i Reviderm klinički dokazani visoko kvalitetni proizvodi pružaju rezultate već nakon prvog tretmana.

Derma Venus tretman

Tim vrhunskih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom na području zdravlja i ljepote osigurati će postizanje visoke kvalitete usluge.

Najnoviji model lasera na tržištu Candela Gentle Lase PRO-U omogućava izvanredne rezultate u epilaciji dlaka, uklanjanju pigmentacija i pomlađivanju kože uz naglasak da je metoda napokon potpuno bezbolna.

Derma Venus GentleLase PRO laser

Više informacija o Derma Venus ordinaciji možete saznati na službenoj web stranici www.dermavenus.hr na kojima također uvijek možete biti u toku sa trenutnim  promotivnim akcijama.

Derma Venus promotivna ponuda

Što vas je najviše zainteresiralo?

*pr članak