Non Beauty Favourites #12

U utorak sam objavila svoje beauty favorite za protekli mjesec a danas su na red došli non beauty favoriti. Našlo se tu svega pomalo i nekako je puno više non beauty favorita od onih beauty ali nema veze, nije to tako često pa znam da mi nećete zamjeriti. Ukoliko ste propustili post sa beauty favoritima klik na ovaj link.
1 Canon Mango Ikea Gin GinsNekako se najviše favorita vrti oko sadržaja moje torbe ovoga mjeseca ili pak stvari/proizvoda/predmeta koji su mi pri ruci u mojoj svakodnevnici.
2 Canon G7XPrvi primjer za prethodni navod je upavo Canon G7X koji je konstantno uz mene u posljednja dva mjeseca. Iako mi je malo u početku bio možda suviše kompliciran s vremenom sam se naviknula i ja na njega i on na mene i sada ni ne izlazi iz torbice, gdje ja tu i on. S obzirom da ima WiFi opciju slike koje objavljujem na svom Instagram profilu najčešće slikam upravo sa ovim aparatom. Ukoliko se još uvijek ne pratimo na Instagramu klik na ovaj link.
3 MangoNadalje, kao favorita proteklog mjeseca morala sam istaknuti i svoj novi evil eye lančić o kojem sam vam pisala u ovom postu. Uz lančić našao se tu i blok idealan za “TO DO List” iz Ikee jer ja sam osoba koja ako ne zapiše jednostavno zaboravim. Nisu obaveze jedino što zaboravljam, uredno zaboravljam odnosno gubim i naočale tako da investicija u neke dizajnerske za mene jednostavno nije isplativa. Mango naočale sa slike obožavam u posljednje vrijeme a kako su dio nove kolekcije a možda vam se sviđaju trk po njih jer su savršene za ovaj prijelazni period. Gin Gins gumeni bomboni od đumbira zapravo služe kao neka vrsta smirenja pri putovanjima ukoliko ista dobro ne podnosite no meni se sviđaju i bez putovanja i uvijek imam 2-3 u torbici.
3 Jo Nesbo Yankee Candle IkeaJo Nesbo je pisac čije romane ja obožavam čitati ali iz nekog razloga seriju romana o detektivu Harryju Holeu nisam dovršila i sada sam si uzela za zadatak do Intelibera pročitati svih deset mada neke i duplam ali zaista uživam. Btw, veselite li se i vi Interliberu jer ja znam da ja jedva čekam?!
4 Yankee CandlePosljednji primjerak Yankee Candle Coastal Waters štedljivo palim jer obožavam ovaj miris i predivan je upravo za ovaj prijelazni period, nekako je večer daleko ugodnija uz ovu svijeću.
5 Ikea cvijećeIako ja obožavam cvijeće jednostavno sa istim nemam sreće i baš mi je žao zbog toga pa sam stalno u potrazi za nekim opcijama koje nisu suvišne zahtjevne. U šetnji Ikeom naišla sam na ovaj zanimljivi cvijet sa slike i moram priznati da mu godi u mom stanu jer već treći mjesec on sve više cvate i baš mi je drago da krasi moj makeup kutak.
6 ZaraZarina torba koju sam vam spomenula u posljednjem new in postu ne silazi sa moga ramena već tjednima. Sviđa mi se oblik i činjenica da usprkos tome što je manjih dimenzija puno toga u nju stane a o boji da ni ne počinjem, jednostavno idealna jesenska torbica.
7 Aceto BalsamicoŠto se tiče gastronomskih favorita tu je balzamični ocat sa okusom badema definitivni favorit jer ako volite okus marcipana ovaj ocat je kao stvoren za vas. Nadalje, već stalni favoriti ali obnovljene zalihe pa da ih ne zanemarim, tu su i ocat od nara te kombinacija datulja i smokvi. Kupujem ih u Harissi i toplo preporučam.
8 HarissaJoš dva favorita iz Harisse a radi se o začinima, naime, u posljednje vrijeme obožavam sve što je ljuto a za to je nezaobilazan čili ali tu je i kombinacija ljutih začina pod nazivom Aglio & Peproncino a zapravo se radi o mješavini začina za klasično talijansko jelo spagetti aglio olio peperoncino no ja ovaj mix koristim baš u svemu u posljednje vrijeme.

To bi bilo to, nadam se da su vam se moji favoriti svidjeli te bih rado čula i vaše non beauty favorite proteklog mjeseca?!