GIVEAWAY završen | 4711 Acqua Colonia Seasonal Edition 2017 [Green Tea & Bergamot i Coffee Bean & Vetyver]

*Hvala svima na sudjelovanju u ovom darivanju a sretna dobitnica je Nika Lešnjak. Uskoro slijedi novo darivanje.

Zrak je svjež, magla je u zraku i šareni listovi padaju sa stabala. Hladno godišnje doba poziva na izlete na selo gdje možete gledati kako priroda tone u zimski san. Čak i dan kod kuće ili u kafiću te zadubljenost u knjigu ili dobar razgovor nadoknađuju kratke dane i hladne noći. Svijet je ugodno mjesto, ako hladnoću tjera topli napitak. Vrući čaj ili kava tješe dušu i ostavljaju ugodan osjećaj. Od početka rujna 2017. ovaj osjećaj udaljen je samo za jedan dašak: Mirisi 4711 Acqua Colonia Green Tea & Bergamot i Coffee Bean & Vetyver obuhvaćaju čaroban trenutak.

Tople i hladne nijanse

Veliki uspjeh izdanja ‘Seasonal Edition’ proteklih godina poprima zasluge radi godišnjeg ponavljanja. Tako se i ove godine sezonski asortiman Acqua Colonia proširio na dvije ograničene kreacije. Hladne i svježe facete karakteristične za porodicu mirisa Eau de Cologne ujedinjene su na parfemski sofisticiran način s toplim i umirujućim tonovima. Odabrani sastojci zahvaljujući aromaterapijskim učinkom nude svijetle točke koje podižu raspoloženje u hladnim jesenskim i zimskim trenucima.

Coffee Bean & Vetyver – stimulating

Ovaj temperamentni karakteristični miris zaista je izuzetan i koncizan. Njegov stimulirajući učinak golica vitalnu energiju i daje unutarnju snagu. Pržena zrna kava i pikantan svježi vetiver sudjeluju u snažnoj interakciji i tako daju mirisu svoju senzualnu i primamljivu složenost.

Zrna kave
Snažna i višestruka nota mirisa prženih zrna kave pruža energiju. Kava širom svijeta u svom najčišćem obliku privlači čaroliju, oštri um i okrepljuje osjetila.

Vetiver
Vetiver djeluje jačajuće i regenerirajuće u savršenom skladu sa zrnjem kave zahvaljujući svojim plemenitim, slatkasto-opornim nijansama. Osebujan miris trave vetivera uzemljit će njegovog nositelja.

Green Tea & Bergamot – calming

Green Tea & Bergamot osobu koja ga nosi omotava baršunasto i mekano. Miris umiruje te čistom harmonijom ispunjava tijelo i osjetila. Energija zelenog čaja podsjeća na orijentalne čajne svečanosti, a voćna svježina bergamota koji podiže raspoloženje potiče unutrašnji balans.

Zeleni čaj
Zeleni listovi čaja imaju pozitivan učinak na mentalni balans, oni nadahnjuju i vodi Eau de Cologne pridodaju mekanu i jasnu notu.

Bergamot
Bergamot je u savršenoj harmoniji s čajem – poznat kao nota Earl Grey, mirisno ulje upečatljivog citrusa u svom osnovnom obliku pravi je podizač raspoloženja.

Moderan dizajn ambalaže s osvrtom na prirodu

Nadahnuće za mirise bili su sirove biljke kave i čaja – a to prikazuje i dizajn ambalaže. Botanički crteži na kartonu naglašavaju visoku kvalitetu mirisa i naglašavaju potpun učinak sastojaka. Zelena, boja nade, blaga je naznaka zelenog čaja i bergamota, dok tamniji i hladniji smeđi ton ukazuje na zrna kave i vetiver. Ambalaža je prikladna za godišnje doba rafinirana hladno-srebrnim detaljima.

Green Tea & Bergamot Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 144,00 kn*
Coffee Bean & Vetyver Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 144,00 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena u kn s PDV-om.

GIVEAWAY

Pravila darivanja

Internacionalno darivanje traje u periodu od 22.10.2017. do 29.10.2017. do 23:59H a sretni dobitnici bit će izvučeni 30.10.2017. te će njihova imena biti objavljena na blogu istoga dana, sve što je tada potrebno jest odgovoriti na mail koji ću vam poslati u narednih 48H. Nagrada je mirisni poklon paket koji sadrži 4711 Acqua Colonia Seasonal Edition 2017 Green Tea & Bergamot i Coffee Bean & Vetyver. Prijaviti se možete tako da ispod ovog posta u komentarima napišete Anaviglam & 4711 Acqua Colonia Giveaway.

Sretno!