Bourjois – 123 Perfect CC Cream

Kategorije: Bourjois, Makeup

Bourjois 123 Perfect puder kanim isprobati već neko vrijeme no uvijek ga nekako preskočim, ista stvar se dogodila i ovog puta kada sam umjesto pudera kupila CC kremu.

Prije otprilike mjesec dana na našim se policama našla ova drogerijska CC krema po cijeni od 80ak kuna za 30ml.
Dostupne nijanse su četiri od kojih ja imam nijansu pod brojem 32 ( Beige Clair / Light Beige ).

Koristila sam ovu CC kremu direktno na lice bez kreme i sa kremom u podlozi te sa i bez baze no u svakoj varijanti sam matirala lice matirajućim puderom u kamenu.
Moram priznati da se najboljom pokazala na mojoj mješovitoj koži u kombinaciji kreme i baze u podlozi jer bi bez istih moja t zona brzinski prosijala.
Prekrivanje je srednje no sasvim zadovoljavajuće jer na mom licu je uspjela neutralizirati i ujednačiti ten. Ukupni dojam po nanošenju jest vrlo prirodan izgled. Postojanost je srednja, da budem preciznija, nakon otprilike 6 sati efekt više nije isti mada vjerujem da bi na suhoj do normalnoj koži bio još i tada postojan.
Tekstura je lagana i ja ovu CC kremu najbolje nanosim prstima jer tek tako imam osjećaj da je savršeno “sjela” na kožu.

“Formula je također inovativna, odnosno ne sadrži ulje te je iznenađujuće lagane i prilagodljive teksture koja se lako stapa s kožom, a istovremeno dobro prekriva. Ten izgleda svježe i zdravo.
Formula sadrži 3 različita pigmenta koja brišu i prekrivaju nedostatke i nepravilnosti boje tena:
• Narančasta ˝protiv umora˝ zdrav i svjež izgled
• Zelena “protiv crvenila” prekriva crvenilo
• Bijela “protiv tamnih mrlja” umanjuje vidljivost tamnih mrlja i podočnjaka 

Osim što kožu čini ljepšom, ovaj CC Cream tekući puder istovremeno štiti kožu sa SPF 15 i hidratizira je 24 sata tako da je ovaj puder itekako namijenjen normalnoj ili suhoj koži.”

Navedeno je opis ove CC kreme od strane proizvođača i ja se sa navedenim i slažem samo bi upozorila osobe sa mješovitim do masnim tipom kože da obrate pažnju na adekvatnu podlogu jer matiranje ova CC krema zaista ne pruža.
Da li ste isprobali ili tek planirate?
Ivana
lp