Lifestyle New In #60

S obzirom da se godišnji odmor bližio nekako sam odlučila povući ručnu kada je u pitanju novčanik, stoga će ovo biti jedan manji ali konkretniji new in post sa nekoliko meni jako dragih noviteta.Canon G7X Canon G7X aparat

Definitivno najdraži novitet je Canon G7X aparat koji me iz dana u dan sve više oduševljava svojim mogučnostima a ono najbolje u svemu jest da je manjih dimenzija pa je u svakom trenutku uz mene, za više informacija klik na ovaj link.
Canon ef50mm f 1.8 II

Uz Canon G7X sam svog ljubimca (Canon EOS 650D) počastila novim objektivom EF 50mm f/1.8 II kojim sam također zadovoljna i mislim da ću sada češće raditi lookove na blogu. Za više informacija klik na ovaj link.
Lens cleanser

Lenspen je nešto što dobro dođe ukoliko se često koristite fotoaparatom, mislim, nije nužno ali je svakako puno temeljitije za čišćenje leće od različitih maramica koje sam isprobala.
Dolce Gusto Melody3

Dolce Gusto Melody3 aparat za kavu sam si dosta dugo željela ali sam bila skeptična po pitanju kvalitete kave no moja briga je zaista bila bespotrebna jer kava je odlična a on jednostavan za upotrebu.
Držać dolce gusto kapsula

Dolce Gusto kapsule sada moraju biti pri ruci no nije mi se sviđa njihov držač za njih pa sam u Emmezeti kupila veliku staklenku za kekse u koju stanu 4 kutije Dolce Gusto kapsula što mi je super jer volim imati na raspolaganju različite kombinacije kave. Omiljena kapsula mi je Latte Macchiato.
šalice za kavu

Usputno u Emmezeti sam kupila i nove šalice koje su idealne za produžene kave.
Ikea garden

U nedavnoj posjeti Ikei kupila sam stolice i stol za terasu u kojoj uživam kad god mogu jer je lijepo sakrivena od sunca a uživam provodići slobodno vrijeme na zraku.
Ikea 1

Uz stolice i stol za terasu kupila sam i dva čupavca, jedan mi služi kao podloga slikanju a drugi je podloga stolici koja je kožna pa nekako ni nije najudobnija.
Butlers Zagreb

U gradu sam posjetila Butlerts koji se nedavno otvorio na čak tri kata i zaista ima svačega te mislim da će postati jedna od mojih omiljenih shopping destinacija, upravo je i ova zdjelica iz Butlersa i jedna mi služi za odlaganje satova koje nosim na dnevnoj bazi, dvije za grickalice i jedna za sapun.
Harissa Harissa Spice Store

S obzirom da sam bila u gradu morala sam svartiti do Harisse te sam obnovila zalihe začina te sam ovoga puta kupila i balzamični ocat sa okusom datulja i sa okusom nara i oba su fantastična za salate.

To bi bilo to, kao što sam rekla u uvodu, sitno ali bitno i uživam u svakom komadu. U petak slijede noviteti iz moga ormara a do tada srdačan pozdrav s mora!